» pink sugar.

Parfymen jag använder. Jag använder också body mist från Victorias secret men det här är då ''min'' parfym. Luktar som goooodis. Underbar!
 

» första inneveckan klar.

Då var första inneveckan avklarad. Jag saknar alla så himla mycket. Helt underbara människor allihopa! Har dock saknat min sambo och min älskade vovve så klart. Så jätteskönt att få komma hem också. Det här kommer bli riktigt riktigt bra. Det känner jag på mig! 
 

» whoop

Då är jag här i Härnösand. Jag kommer säkerligen suga på att blogga ett tag nu pga studierna och ja den här veckan är fullbokad deluxe. MASSOR att göra och lite till. Men jag hoppas att när jag åker hem i helgen så kommer jag få lite tid över till att blogga.
 
STAY TURNED.

» .

På söndag är det dags. På måndag så börjar skolan. Allt händer. Har jag som vanligt huvudet fullt? Ja. Bråkar vidare med det ena och det andra. MEN vi ska tänka positivt har vi sagt. Så allt kommer bli bra. Jag vill bara att nästa vecka ska vara här nu. Sova ensam utan min sambo har jag inte gjort sedan januari så det kommer bli ovanligt och läskigt. Vara utan hunden en vecka. URGH. Måste göra listor igen innan huvudet sprängs. Så mycket som ska fixas innan söndag så hälften vore mer än nog. Så mycket tankar att en tredjedel vore nog.
 

» follow me.

 

» hair chalk.

Jag la lite lila i luggen också men glömde så klart ta kort på det, heh. Tycker ändå att färgerna fäster rätt okej trots att mitt hår är tjockt, färgat och allmänt envist. Trodde inte alls på det här i början, haha. Imorgon ska jag ta lite bättre kort och vara lite mer engagerad i det. Idag så kladdade jag bara runt lite snabbt innan jag drog iväg med hunden på långpromenad.
 
 

» bla.

Vissa dagar så vill man bara inte kliva upp. Alls. Men jag lyckades ändå, pratat med skolan och även träffat en kompis en vända. Huvudet fullt av tankar och en himla massa saker som måste göras. Jag tror att jag allmänt är en person som av någon orsak alltid har huvudet fullt och listan över ''måste göra'' alltid fullbokad. Varför vet jag inte. Hur som haver så är tanken dock att jag ska träffa min kusin imorgon som vanligtvis bor i Norge. Hennes barn är också med. Eller ja, tonåringar kanske man ska säga. För barn är dom väl knappast längre. Tiden bara rusar iväg. Var en evighet sen jag såg dem senast. 
 

» victorias secret.

Äntligen så har jag fått tummarna ur och köpt mig en fragrance mist från Victorias secret. Valet föll på endless love som doftar äpple och ylang ylang. Heeelt underbar.
 
 

» gina tricot.

 

» nails

Ibland så händer det saker även på naglarna, inte bara i håret. Fransk manikyr kallas det men för min del så är det snarare kladd. Jag lyckades väl halvdant men naglarna ser i alla fall fräscha och trevliga ut. Dålig bild men alltid något.
 

» awesome musik!


» •ur min garderob•

Lite mera kläder som hänger i min garderob. En tubtopp med en varulv som käkar älvor (snörning i sidan och kedjor), en Mötley crue tisha, t-shirt från HEARTLESS, Ed hardy tröja och ett zebra linne från random klädbutik. Och nej, dessa plagg säljes inte tyvärr.