» my Amaranthine.

Jag har inga nya bilder på oss (blööö) det får vi verkligen fixa. Så det blir en gammal bild från 2008. I november så firar vi 6 år (!!) tillsammans. Ibland är vi som två stormar, två orkaner, två vulkanutbrott. Men vi har alltid löst det hur mörkt det än har sett ut, hur mycket jag än gråtit, slagit i dörrar, skrikit och kastat saker. Vi har alltid älskat varandra och det är viktigast av allt. Så många hinder som vi har överkommit, så många berg vi har bestigit ... du är min idiot och jag är din. Jag vet att vi bara är människor och vad som händer i framtiden vet ingen av oss. Men jag lever inte för nästa år, jag lever för idag.
 
Like a sign, like a dream.
You're my Amaranthine.
You are all I needed, believe me.
Like a drift, in a stream.
Your beauty is so real,
there's nothing else in life I ever need.
My dream Amaranthine.

» värme!

Idag är det sommar! 
Riktigt varmt om du frågar mig. Så det blir debut för mina kära DD shorts idag. WOHO, sååå sköna. Imorgon kommer mor och far hit så då hoppas jag att dom råååkar ha med sig lite glass om nu värmen håller i sig. 
Linne: New Yorker. Shorts: Drop Dead. Strumpor: New Yorker.

» •ur min garderob•


» Inspiration ♥


» dagens fina citat!


» whoop, whoop!

 
Snyggaste outfiten i sommar på stranden!

» .

Well, snart är väl beach 2013 här. 
Jag är JÄTTEmissnöjd med min mage. Tycker inte alls om den. Men vet ni vad? Det skiter jag i. Fullständigt. Det finns ingen perfekt beach body! ALLA människor borde kunna gå till stranden i en skön baddräkt eller bikini och njuta av solen. Skit i hur man ser ut för alla är vi vackra precis som vi är. Som sagt, jag ogillar min mage och flera kroppsdelar därtill men jag orkar inte bry mig. Tänker inte träna extra för att få "snygg kropp till sommaren så jag kan visa mig i bikini". Jag kan visa mig i bikini precis som jag är här och nu. Finns folk som är smalare än mig, som har större boobies än mig, som är mer vältränade än mig men jag är jag och jag ser ut såhär. Nej bojkotta det där säger jag! När det blir varmt så kliv i din baddräkt och trippa ner till stranden precis som du är och var nöjd med dig själv. Älska din kropp för du är perfekt ! Din spegelbild är grym! DU är grym, glöm inte det. 
 

» TiPS: Skal till iPhone

Finns inga skal till min mobil men det finns ju så sjuuukt många snygga till iPhone. Dessa finns hos Cocoo och MadLady. Ta en titt alla ni som har iPhones!
 

» dagens i-landsproblem.


» TiPS: Cinas design!

Har beställt ett smycke till min mamma som kombinerad födelsedagspresent och Mors dag! Hon fyller år imorgon den 22a och Mors dag är ju i helgen. Smycket är gjord av och beställd ifrån Cinas Design. Länk till hennes hemsida finner du här. Rekommenderar varmt henne! En massa valmöjligheter finns. Jag hade tänkt att beställa ett halsband eller armband med NIKKI då jag fått lön.
 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥


» TiPS: Snygga smycken hos COCOO!


» •ur min garderob•


» virrigt värre.

För första gången idag så jobbade jag heeelt ensam som servitris på restaurangen. Vanligtvis har jag ju alltid jobbat med någon, Néa eller Lisa men igår jobbade jag med Malin och idag helt själv från klockan 7 till klockan 22. Nervöst? Nååågot. Men förutom några småsaker som dock rättades till snabbt så gick det väl ändå bra tycker jag. Man lär dock tåla stress och försöka hålla huvudet kallt då man har hela bardisken full av folk som vill hämta mat, betala sin mat och beställa bord. Virrigt värre ibland. 
 
Laddar batterierna inför morgondagen då jag ska jobba igen på kvällen är det meningen. Jag hann inte äta något och drack typ en halv Coca cola burk. Började jobba klockan 5 och klockan 7 gick Nea. Mellan 5 och 7 var vi två, mellan 7 och 22 var jag ensam. Så jag jobbade från 5 till 22 allt som allt. Gooosh. Hoppas man hinner käka ialla fall en frukt imorgon! 
 

» ja men typ..


» dagens fina citat!


» Inspiration ♥


» awesome musik!


» Inspiration ♥


» dagens fina citat!


» världens bästa hundras.

Stolt Siberian husky ägare.
Vi har nu haft Nikki sedan feb (Nikki är inte med på någon av dessa bilder) och jag blir bara mer & mer övertygad om att jag kommer vara polarhundsägare tills jag dör. Känslan av att hitta SIN hundras är helt underbar. Världens bästa hundras, allt jag kan säga. Det händer alltid något med en Husky i hemmet! 
 

» liten uppdatering.

Varit tyst här på bloggen nu men har haft så mycket annat att tänka på. Nikki har badat utomhus för första gången, nu mera låter hon oss klippa klorna utan större problem dessutom. Tidigare har det tagit sin tid och hon har i stort sett gömt sig så fort man tagit fram klotången. Men nu ligger hon snällt och blir kliad på magen medan man klipper klorna på henne. Varmt ute några dagar nu. Gått i shorts och linne ute och shorts och bh inomhus. Nikki längtar efter snön som den polarhund hon är. Kollat på Eurovision Song Contest och jobbat några timmar. 
 

» •ur min garderob•

Lila linne: Drop dead. Byxor med tattoo mönster: Lindex. Kigu: Beställd från Japan.

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥


» → prata under träd. ←

Suttit vid lekplatsen med Sofia B och hennes lilla Rox. Pratat massor, planerat tjejkväll, skrattat åt Rox som ganska så nyss lärt sig gå och var helt uppslukad av att upptäcka allt ifrån kottar till buskar. Jag & Sofia lärde känna varandra i slutet på 6an ungefär och i högstadiet umgicks vi väl ibland då vi har en del gemensamma vänner. Dock umgicks vi inte bara hon och jag men vi har börjat umgås mer och mer nu och det känns himla kul. Sofia är några år äldre än vad jag är. Sitta under ett stort träd, leka med kottar och prata är himla skönt ibland.
 
Idag var det inte så varmt att jag kunde ha shorts på mig tyvärr. Men flasha framför kameran kan man göra ändå. Älskar dessa shorts! Har ett par ännu kortare från Criminal damage också som ni ska få se bild på. Men dessa är favoriterna. Dip dye, nitar och trash. Ska köpa lite fler nitar, hade tänkt förse mina wannabe-Converse också med lite nitar och trash. Göra om dem helt enkelt till Fiah-styyyyle. 
 
Imorgon ska jag besöka läkaren också. Nervöst faktiskt, men det går väl bra det också.
 

» •ur min garderob•

T-shirt med glassar på: H&M. Långt linne med dödskallar: Queen of Darkness (köpt hos Odium!). Kort linne med dödskallar: Hell Bunny.

» måste se den här filmen!

 
 
 

» sarang Totoro!


» hundpromenaden.

En gruppbild från Hundpromenaden där vi samlade in pengar till veterinärvård åt Hundar Utan Hem's hundar. Gruppbild, fotograf är Carro som är syster till Emily som äger Tassa In hunddagis! Jag gick i samma klass som Emily en gång i tiden så vi känner varann väl, sen känner dessutom Sofie också Emily så vi är three friends! Himla fin dag var det och jätteroligt att få umgås med så många hundmänniskor och lära känna nya hundar. 

» keep your feet on the ground.

Just nu händer det så himla mycket saker och jag känner mig bara så fullmatad att huvudet snart sprängs! Drömmer så underligt och så mycket. Har nog aldrig drömt så mycket som jag gjort på sistone. Flängt runt i lägenheten hela dagen, ringt en massa samtal och städat lite. Försöker hålla huvudet ovanför vattenytan men emellanåt så sjunker jag en liten bit. Skulle verkligen behöva en PAUS knapp just nu. Bara få vara och slippa tänka och slippa vara den som ska ordna allting. Fixa det, fixa det och fixa det. Men jag försöker se framåt och tänka positivt. Än en gång så blir man så klart lämnad av människor som påstår sig vara ens vänner, visst är det underligt hur vissa verkligen väljer vilka tillfällen man duger och inte duger? Och hur man behandlas som något man kan lägga undan i en låda då man inte har lust och sedan tas fram igen om det behagar personen just då. Men som sagt, se framåt! Keep your feet on the ground and your head among the stars!
 

» <3


» då var helgen över.

Har varit lite oaktiv på Instagram på sistone.
Men länkar ändå min Insta, du finner den här.
 
Idag har vi varit på hundpromenad anordnat av Tassa In! Vi var väl kanske 10 stycken pers där med varsin vovve förutom att jag & Erik hade Nikki tillsammans och inte en varsin. Annars hade nog alla varsin fyrbent vän i kopplet. Nikki var helpepp som vanligt! Framåt, fort skulle det gå och så lite bus emellan också så klart. Dessutom träffade hon en bekants Greyhound idag också. En tik på drygt 1 år. Efter promenaden så gick jag, Erik och Nikki hem till mina föräldrar och grillade. MUMS! Mitt alarm bråkade med mig imorse också så det var tur pappa ringde och väckte mig. Ibland vill inte alls alarmet gå på mobilen... skumt. Imorgon ska jag ringa en massa telefonsamtal och rensa lite i garderoben hade jag tänkt. Sen ska jag & Sofffie ut på bus!
 

» filmtips!

Jag såg den här filmen igår kväll/natt! Den var faktiskt jättebra och rolig dessutom. Jackie Chan är med i den bland annat. Både dagens citat och inspiration är från den här filmen. Trooor den finns på Netflix?

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥


» sommarens outfit!

Nu börjar sommarplaggen att ta plats i garderoben från sina lådor i mörka rummet. Snaaart är det sommar ute! Dip dye shorts med trash-effekt och nitar, Ed hardy linne och spikes headband. Rock the summer!

» vatten och spring i benen.

Idag tog jag och Soffie med oss Jack & Nitro ut på springtur som avslutades med att vovvarna fick svalka tassarna i vattnet. Våra egna vovvar fick vara hemma idag hos sina hussar. Jack är den stora vovven med grönt koppel och Nitro är den lilla med svart. Jätteskönt att vara ute och röra på benen. 
 

» inställt.


» Inspiration ♥


» dagens fina citat!


» I ♥ YOU

 
 

i love you


» gissa vart jag ska...

Imorgon?

 
 

» ..

Idag har min energinivå varit under noll. Men en dag i taget. Jag tröstar mig med att det ialla fall är fint väder och fina bilder ger en ändå lite inspiration. Jag är jättetråkig just nu men ni får leva med det. Åh jordgubbar! Jag & Soffie ska göra marängtårta med jordgubbar i sommar. MUMS!
 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥


» dagens uppdatering.

Äntligen en bild som faktiskt visar mitt hår ganska så bra. RÖTT och LILA. Inte rosa och svart som det kan se ut att vara på vissa bilder. Det händer så mycket just nu så min blogg kan bli lidande. Så sjukt förvirrad och trött i huvudet. Blä. Blö. Gaaah. Urgh. Usch. Tur att man har en sambo och en vovve som tar hand om en, samt en drös med vänner som klappar en på axeln. 
 
Idag var det verkligen varmt. 18 grader tror jag det var då jag klev upp! Gosh, kändes som typ 27. Nästan så man ville springa naken. *Haha* 

» woho!

 

Klicka på bilden


» life goes on.

Idag behöver jag en extra dos av inspiration, lycka och fina glittriga saker. Unicorn blod, en sån flaska vill jag ha! Fast det ska väl vara glitter i den...? Och jag vill inte ha den som enhörningen blev skadad. Jag har varit dålig på att blogga men det har skett väldigt dramatiska förändringar i mitt liv på kort tid, så jag har spenderat mycket tid till att tänka och kolla upp saker & ting. Tyvärr så är det ju en del av att vara vuxen. Man får fixa saker på egen hand, även de jobbiga sakerna. Trots det så försöker jag så gott jag kan. Life goes on.
 

» Inspiration ♥


» dagens fina citat!


» i tankarna på Nikki.

ALLA är inte överlyckliga över att sommaren är här och värmen stiger. En del längtar redan till kalla nätter, vitklädda landskap, snöglittrande dagar och is på sjöarna. 
 

» sommar, sommar.

Sommarklänning från Ed Hardy! Den här sötnosen ska jag ha på mig under skolavslutningen. Det är inte alls långt dit faktiskt, oj oj ! Tiden går sååå fort. Som ni kanske märkt så älskar jag Ed Hardy, *hehe*. Kommer bli sorgligt att säga farväl inför sommarlovet men man träffar ju alla igen i höst. Alla utom 4:orna så klart och den i andra klasser, men vår klass kommer tillbaka igen.
 

» hundgodis i micron.

Läste om hemlagat hundgodis på Spetsar & urhundar i Fokus (länk här!) och läste då om en som torkar korv i micron genom att skära dem i småbitar, micra dem en stund, ta ut dem och torka av överskottsfett med hushållspapper och upprepa tills korvbitarna är lagom torra och kan tas med i fickan. Vi har ingen korv hemma nu men det ska köpas hem och vi ska göra hundgodis av det vi inte själva äter upp men jag testade med två köttbullar. Skar dem i små bitar, micrade, tog ut dem och torkade av överskottsfett, micrade igen osv. Det blev tillsist som små hårda godisbitar. Nikki blev överlycklig då hon fick gå på köttbullsjakt! Så vi ska absolut testa att göra lite mer hemlagat hundgodis i sommar! Finns ju en himla massa roliga recept.
 

» Inspiration ♥


» dagens fina citat!


» bildbomb!


» awesome musik!


» •ur min garderob•


» vårväder.

Varit ute på springtur med Nikki idag. Bara jag & Nikksan dock. Sofie jobbar så hon och Jappy kunde inte följa med. Det blev bara en halvtimme dessutom så ingen långis ikväll men himla skönt att vara ute och springa med vovven. Både för hennes del och för min. Nöjda och glada båda två! Tog lite bilder tidigare idag också. Hade sele på henne då vi sprang men hon har ju sitt fina halsband på sig på bilderna som ni ser. Det står NIKKI på halsband och på koppel. Gjord av Ann Kosik som är Nikkis uppfödare! Bilder och adress till hennes hemsida dyker snart upp på bloggen. Photoshop krånglar en massa just nu så jag pallar inte bråka med den. Nu är det verkligen vååår ute! 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥


» photoshop bilder.

Hade tråkigt så jag satt och lekte lite i Photoshop. Men just dessa bilder vill jag behålla så enkla som möjligt och inte med så mycket redigering. Jag vill inte redigera Nikki mer än att jag ljusat upp bilden lite extra och gjort allt utom ögonen svartvitt. Hon är ju så vacker så mer än så behöver man inte göra. Den andra bilden tyckte jag var fin som den var. Suddig och enkel. Bara ljusat upp lite här och var och gjort vissa delar lite mörkare, plus att jag gjort den svartvit den med. Texten är från en låt jag inte kan sluta lyssna på! Älskar den. Särskilt just den delen av texten som jag citerat. Ganska så nöjd faktiskt. 
 
 
 

» besök denna blogg!


» •ur min garderob•


» färger.

Älskar nagellack med starka färger! Sååå sugen på detta fast det är så himla dyrt för ett nagellack tycker jag. OPI har också gaaalet många fina men dom är ju verkligen dyra. Å andra sidan kvalité också så det är ju värt det så men plånboken håller inte alls med. Jättesugen på detta nagellack också. Ett glatt nagellack gör hela dagen lite extra färgglad och trevlig. Tyvärr kan jag dock inte ha långa naglar längre men det är fint ändå. Fina färger och korta naglar är inte heller särskilt dumt.
 

» springtur med vovvarna.

Varit ute i nästan två timmar och sprungit med Nikki, Sofie och hennes Jappy ikväll. Liite kallt ute men skönt ändå. Helt ensamma i skogen också. Läskigt! Nu kommer både jag och Nikki sova gott i natt. 

» Inspiration ♥


» dagens fina citat!


» .

Det finns människor som man tror är ens vänner men som bevisligen inte alls är det. Man duger bara ibland helt enkelt. Det är alltid lika sorgligt att inse att man gett sin vänskap till någon som inte är värd den. Men med tiden så lär man sig väl att man hellre står ensam än har en hel hög falska vänner som ändå inte bryr sig om en utan som verkar tro att man är en docka som man kan leka med då man har lust men annars lägger ner i en låda och skjuter in under sängen. Men men. 
 

» en massa jag.

Lite olika kläder jag har haft på mig och visat upp i bloggen. Jag pallade verkligen inte lägga till coola effekter. Det blir nog bra i alla fall! På en del bilder har jag löshår, ja.

» NY DESIGN HOS ODIUM!


» mitt hår.

Gamla bilder, har inga nya bilder. Men men. Vet att håret ser mer rosa ut än rött men det är väl fint det också. Nu är håret längre också. Nu till helgen ska jag försöka hinna med att fixa utväxten och fylla på med det lila. Himla sugen på att lägga i en tredje färg men vi får väl se.
 

» awesomeness.

nelixieapparel på Facebook gör så sjuuukt snygga grejer! IN OCH GILLA NU. Alltså skorna är ju helt awesome. MÅSTE HA! Så himla duktig tjej. Länk till hennes FB här för er latmaskar.
 

» Inspiration ♥


» dagens fina citat!


» tävling.

*Hoppas hoppas* Brukar ju seriöst aldrig vinna något men att man försöker är ju att nästan vinna, eller hur? Så let's give it a try. Jag är med och tävlar om coolaste kepsen! Håll tummarna för mig!!