» awesome musik!


» följer du mig?

 

» oversize love.

Oversize, cross, trash... vad saknas mer än ett par nitar möjligtvis!?
Denna urläckra tröja som är inspirerad av Wildfox cross sweater är huuur läcker som helst. Gissa om det var lite av en have to have för mig. Sitter som Wildfox tröjan gör förhoppningsvis. Har inte fått hem den än men ska sitta som den gör på provdockan och på Wildfox bilderna. SPÄNNANDE! Och läckert värre.
 
 

» more.

Några flera favoriter ser du här. Jag älskar Ed hardy, det är ett av mina absoluta favoritmärken ever. Helt underbara kläder utan tvekan. Och en scene diamond också. Bara för att jag är så jävla scene.
 

» mitt kära hår.

Börjar bli rejält långhårig känner jag. Tjohels. Älskar långt hår så gissa om jag är lycklig över detta svall! 
 
 

» några favoriter.

Några av mina favoriter i garderoben. Med andra ord: lååångt ifrån alla mina favoriter, men några i alla fall. 
 

» MORE NEW iN!

Dessa skor hoppas jag hinner komma hem till mig innan helgen, annars dyker de väl upp i början på nästa vecka. Svarta och inte mörkblåa. Platå på 5 cm. Sååå grymt snygga! Om jag kommer trycka på en massa nitar..? SÅ KLART. Skor är inte fulländade utan nitar. Lycklig tjej väntar på skor. Snälla lilla Schenker..
 
 

» NEW iN!

Jag har varit i akut behov av minst ett par nya byxor då jag just nu endast har ett par gråa jeans, mina militär byxor och mina mjukisar. Så jag råkade visst klicka hem två trashade raringar på Tradera (129 för båda!!!) och en topp i trashad modell. Jag är svag för trashade saker. Trashar nästan allt jag har själv för den delen. Det är så grymt snyggt!
 

» <3

Den 30e augusti fyllde min ögonsten 1 år. Grattis min älskling. Matte älskar dig.
 

» att se sig själv i kameran.

Jag avskyr att se mig själv på film. Att höra mig själv är ännu värre. Det är bara.... USCH. Men eftersom jag nu läser 1 år på distans och det trots allt är en teckenspråk och dövblindstolk utbildning så.. well, jag ser mig själv på film varje dag minst en gång. Jag har till och med tvingat mig själv att se mig själv flera gånger. Inte bara skicka iväg dem utan att titta på dem också. Gamla filmer och nya filmer. 
 
Jag har sett vackrare ut och mer intelligent också. Ser rätt dum ut och alla dagar med webcamen framför mig (vilket är alla dagar) känns som bad hair days och bad face days. MEN det är lärorikt att se sig själv då man tecknar. Tro mig det är det. Och efter att ha sett mig själv både nyvaken, nästan sovandes och allmänt konstig så lär man sig att det är inte så farligt. Man kan skratta åt sig själv på ett sätt som inte innebär OMG OMG JAG ÄR SÅ JÄVLA FUL och man ser själv vissa fel man gör då man tecknar. Ex att man har händerna lite för högt upp osv. 
 
Osminkad, ofixad men fullt ös. Så ska det vara också. Så ful är man inte heller. Man är faktiskt rätt söt.
 

» söndagskväll.

Imorgon är det måndag igen. Jag har gjort en av morgondagens uppgifter redan men kommer säkerligen få tillbaka en hel drös med jobb från förra veckan som ska göras om igen. Gör om, gör rätt. Varit till ICA med Sofie, frös som fan då jag glömde tröjan hemma. Men pratstund i rondellen är lite av ett måste efter att vi träffats. Vi bara måste sitta i rondellen en stund och prata innan vi skiljs åt. Med eller utan hundar. 
 
Varit på loppis med Sofie B, hennes sambo och deras lilla tös också. Köpte en rosa oversize t-shirt. Söndagskväll nu. Lyssnar på musik och är lite lycklig. En massa jobb väntar i veckan. Jag trodde jag skulle trilla av stolen då jag läste veckans schema. Vissa uppgifter alltså. Svårt är väl det enda ord jag får fram. Ska berätta en berättelse på minst 2 min, med minst tre ja/nej frågor och på teckenspråk. Det här lär bli intressant. Really.
 
Ingen ska se mig gå ner mig 
Jag kommer tillbaka
Och när jag möter ensamheten i trappan
Ska jag klä den i byxor och skor
Lars Winnerbäck - Utkast till ett brev
 

» onsdag.

Idag är inte alls min dag. Vaknat flera gånger i natt och haft så fruktansvärt ont i magen... usch. Har känt mig nere hela dagen, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men det gör ont. Velat gråta utan att riktigt veta varför egentligen. Efter att skolarbetet blivit klart så har jag roat mig själv med att måla naglarna och försökt tänka på annat, skaka av mig den där hemska olustiga ångesten som bevakat mig hela dagen.
 
 

» Råkade visst klicka hem...

... snyggaste mini klänningen/långa toppen ever! I do need one in black as well. Men ja, kedjor och dödskallar. Hade bara fattats att det varit nitar på så hade den varit allt.