» blä.

Höll på att svimma idag i skolan. Usch! Måste nog göra blodprov snart och kolla om det är brist på någonting. Mådde illa och var yr hela förmiddagen tills jag åkte hem. Himla trist att vara sjuk. Dessutom, känslan av att vara svimfärdig är så läskig. Blä. Hoppas verkligen jag kan få en tid snart och kolla upp vad som är fel.
 

» Inspiration ♥


» dagens fina citat!


» internet problem.

Internet har legat nere men jag ringde Telia idag och dom sa då att vi ska få internet på torsdag, dock verkar det ju fungera redan nu så vi får väl se då. Räkningen lär väl dimpa ner i brevlådan snarast möjligt för sånt brukar sällan dröja länge. Men en guldstjärna till Telias support, gick otroligt fort att komma fram, var inte alls så krångligt och trevlig tjej att prata med också. 

» torsdag.

Varit till vårdcentralen idag så ledig från skolan. Allt gick bara bra där. Nyss varit och handlat lite på ICA, snart är det matdags. Dessutom följde jag med Sofia B på visning av Me&I kläder tidigare ikväll också. Sååå mycket fint. Mest barn och babykläder men även lite till vuxna. Skola imorgon och freeedag. Köpa hårfärg och förhoppningsvis få veta om jag fått sommarjobb hos hemtjänsten eller ej. Nervös? JA som faaaasiken.
 

» fyllt på bloppisen.

 
 
 

Klicka på bilden


» dagens fina citat!


» nyfiken?


» Inspiration ♥


» tobi.

 
 
Spana in denna urcoola sida! Klicka på bilden för att komma dit NU.

» colors.

Någon som

har testat ?

Är sååå nyfiken.


» Goo Nikki!

Gömma godis är bland det roligaste som finns! Nikki är riktigt duktig på att använda nosen och hon är sååå ivrig då det nalkas godissök. Hon växer så det knakar, så nu är hon väl inte längre lilltjejen egentligen men i mina ögon kommer hon alltid vara liten. *Haha* Våren nalkas och Nikki springer glatt omkring i spårlina och undersöker minsta lilla vrå som snön tidigare har gömt. Allt måste undersökas grundligt. Igår hälsade hon på hos mina föräldrar och pappa gick en rejäl långpromenad med henne som hon aldrig tidigare gått. När hon kom hem ville hon omedelbart berätta för alla om dagens äventyr och dra igång både husse & matte att leka med knuten. Gullunge♥ Jag älskar dig, du är det bästa som finns.

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥


» Shoppingsugen!

Alltså gaaah! Måååste få loss en slant till att shoppa lite på Gina Tricots hemsida. VILL HAAAA en massa. Hoppas att det blir en slant över att skämma bort mig själv med efter att alla räkningar är betalda och jag handlat mat. Iiih!

» god morgon!


» dagens fina citat!


» Inspiration ♥


» TiPS: Melba vårnyheter!


» måndag.

Idag hade vi teckenspråk hela dagen. Sovit dåligt men gick ändå hyfsat. Var så sjukt sugen på thaimat då jag var på väg hem. Jag ääälskar asiatisk mat! Så himla gott att sitta i soffan och käka sen. Mums mums! Somnade en stund i soffan också gjorde jag då jag ätit och kikat på lite TV. Typiskt. Jag gjorde ett tappert försök till att försöka fixa luggen igår kväll också men jag lär nog finslipa lite. Hoppas det går något bra på TV ikväll så jag och vovven kan ha mysstund i soffan. Imorgon ska jag träffa min psykolog, storstäda, sätta in papper i pärmar och göra lite läxor. Köpa hårfärg och fixa utväxten lär jag göra snart också. Urgh! Tur att svart och rött ändå är snyggt tillsammans. Så jättehemskt ser det ju ändå inte ut. 

» Inspiration ♥


» TiPS: Fannys smycken, väggdekorer m.m. på FB!

Klicka på bilden eller sök på "Fannys smycken, väggdekorer m.m." på Facebook. Jättemånga urläckra grejer! Väggdekorer, halsband, armband, t-shirts m.m!

» dagens fina citat!


» söndag utan ångest. nästan.

Söndagar är alltid lite ångestladdade för mig. Jag vet inte riktigt varför men har aldrig gillat söndagar. En heeel vecka framför sig och man kommer på allt man ska göra och allt man glömt att göra. Men vovven och sambon gör även söndagar mindre hemska. Tog en kort promenad med Sofie idag, vanligtvis brukar vi vara ute lääänge tillsammans men ikväll blev det en kortis. Dessutom har ju Nikki lekt med Diva hela dagen så hon var lite trött då Jappy knackade på för kvällspromenad. Nu är våren verkligen här också. Dock hörde jag rykten om regn imorgon. Får väl se om vädersnubbarna har rätt eller inte. Grillade hos sambons pappa idag också, gött att få maten lagad och serverad som omväxlings skull. Dessutom var det sååå gott! 
 

» Käära söndag!


» dagens fina citat!


» Inspiration ♥


» promenad.

Fortfarande sjuk men tog en promenad med Soffie & Jappy ändå. Trots att man är krasslig så måste man ut med vovven. Skönt väder ute så vi tog en promenad och sen satt vi oss och snackade lite. Soffie är också sjuk så gör ingenting om vi smittar varandra, *hehe*. 

» awesome musik!

 
 
 
 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥


» fredag.

Hemma från skolan och är sjuk. USCH. Så himla tråkigt att vara sjuk. Ska äta glass, se på TV och kramas med vovven heeela kvällen. Dessutom har jag fått en blåsa på min tunga också. Otroligt bra avslut på veckan. Eller inte. Nåväl, min tungpiercing härdade mig så jag ska väl inte klaga. Igår klippte vi klorna på lilltjejen också och hon var sååå duktig. Framsteg! Nikki gillar inte alls att få sina klor klippta men igår så låg hon snällt på golvet och lät mig klippa klo efter klo medan Erik låg och kliade henne på magen. Efteråt så fick hon naturligtvis både godis och beröm. 
 
Åkte med Sofffie till ICA också, så vi hann snacka lite innan hon skulle hemåt. Uppdatera varann kring vad som hänt sen vi sågs senast. På tisdag ska jag träffa Jess & Sofia B igen. Vi ska till Vansbrobladet och sätta in annons angående vår loppis. WOHO! Klassträff också samma dag på kvällen som loppisen är så jag hoppas att jag har en snäll pappa som vill skjutsa mig dit en stund så jag får umgås med klasskompisarna efter att loppisen är slut. Fullt ös.
 
Känner mig så tömd på energi just nu så jag får nog gå och lägga mig i soffan en stund. Ska snart ut med busungen igen. Puss & kram på er alla.
 

» Inspiration ♥


» H&M!

H&M The New Icons!
Liu Wen (asiaten till höger) och Joan Smalls (brunetten) är nog mina favoriter klädmässigt. Dom andras kläder är också himla fina men inte riktigt något jag skulle köpa och ha på mig.

» dagens fina citat!


» Reklaaam!


» lite hårsnack.

Nu var det faktiskt ett tag sen jag la ner lite mer tid på att fixa håret. Jag brukar vara lat och bara snabbfixa mig inför skolan. Kanske för att jag går upp klockan 6 och ska hinna med en himla massa innan jag åker iväg klockan kvart i 7. Är morgontrött av mig. Brukar mest spraya mitt hår med lite hårspray för att se till att luggen ligger rätt och jag får lite volym i mitt svall. BC Color save (den lilla rosa saken) är något man lägger i endast topparna för att behandla dem lite extra, funkar faktiskt himla bra för mitt hår. Well, får väl göra ett mer seriöst inlägg om hur mitt hår behandlas och lever då jag har mer energi. Faktum är dock att jag ofta får höra att det inte ens syns att jag misshandlat sönder mitt stackars hår med blondering och hårfärg. Det är ovanligt slitstarkt vilket jag tackar så mycket för. Å andra sidan så ligger mycket jobb bakom också. Just styling är jag som sagt lite sämre på just nu men jag kommer lägga upp inlägg där jag visar vad jag gör de dagar jag faktiskt lägger ner lite tid på att styla mitt hår. Men att ta hand om mitt stackars hår är något jag gör dagligen. 
 
Sova med fläta. ALLTID ha i värmeskydd innan man fönar, lockar eller plattar håret. Aldrig slita och dra i blött hår. Använd rätt produkter, färgbevarande och fuktgivande. 

» Inspiration ♥


» dagens fina citat!


» Sjukling.

Jag tänkte åka till skolan i morse men i bilen dit så började jag må illa. Tänkte att det går väl över men icke då. Så jag satt mig och jobbade i vilorummet istället med laptopen efter att ha pratat med vår lärare Q. Åkte hem vid lunch då jag mådde som en urvriden disktrasa. USCH. Börjar nog bli sjuk. Krasslig värre. Jag får bädda ner mig i soffan med en kopp varm te lite senare ikväll innan jag lägger mig. Igår hade jag nog lite feber också men chansade på att jag skulle klara av en skoldag. Ah well.. I tried.
 

» Fyndhörnan hos Odium!


» •ur min garderob•

Topp från New Yorker, strumpor från New Yorker.

» Inspiration ♥


» dagens fina citat!


» TiPS: 70% REA hos..

 
REA hos loveli upp till 70%! Armband, badfizzer, dusch- och badgel, örhängen m.m.! Klicka på bilden för att komma till hemsidan och REAn!

» YAAAAY!


» Inspiration ♥


» dagens fina citat!


» •ur min garderob•


» Ibland är man lite finare än vanligt.

Av någon orsak så tycker jag att bilden där jag sitter på trappan är snyggare lite suddig än skarp. Lite mer.. I dunno. Från 2012 då jag blev fotad av Emelie Johansson sista veckan på Brunnsvik typ. Good times. 

» Säljes!

Minns ni den här..? Har kommit fram till att jag tyvärr inte alls trivs som sweet lolita så kommer att sälja denna raring. Intresserad? Hör av dig. Lägger upp den till salu i samtliga säljes grupper jag är medlem i imorgon på Facebook. 
 

» Inspiration ♥


» dagens fina citat!


» TiPS: Uffes saker och ting & Fyndiq!


» Snyggaste kepsarna i sommar!


» Inspiration ♥ Brooke Hogan


» dagens fina citat!


» Cuties!

Yaay! Min kompis & hennes pojkvän firade 2 år den 13 april. En massa massa grattis!
 

» Tjejbus!

Idag har jag träffat Jess & Sofia i Jess lokal mitt i smeten för att diskutera vår loppis den 27e april. WOHO! Spännande, eller hur. Vi har stooora planer! Kommer bli sååå awesome. Suttit och snackat skit i flera timmar med tjejerna hela kvällen. Jess gick jag tillsammans med i högstadiet och jag lärde känna Sofia då också genom en gemensam vän. Nu har Jess eget företag i form av Jessicas hälsorum (massage och livscoach) och Sofia har en liten Roxanna på 1 år som nyss börjat dagis. Och så... JAG! *Haha* Ah well, vi slår på stort denna gång och ska även träffas några dagar innan loppisen för att förbereda allting. Aaaawesome!
 

» Sitter och kikar på..


» Inspiration ♥ Pixie (LA Ink)


» dagens fina citat!


» awesome musik!

 
 
 
 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Hyuna Kim


» boost!


» liten uppdatering.

Idag har jag pratat med en sköterska, förhoppningsvis så får jag komma till en psykolog snarast möjligt nu. Kramats med hunden, pratat massor med Sofffie och pussat på sambon. Min mamma ringde idag också och frågade hur jag mår, min pappa har åkt iväg på golfresa och jag vill ogärna oroa honom. Även om det varit rent av förjävligt några dagar och nätter då jag mått extremt dåligt så är jag säker på att det kommer ordna sig. Efter regn kommr alltid sol. Tur att man har så många fina människor omkring sig och med sig. 
 
Lyssnar oavbrutet på Amaranthe och ska snart sova. Idag är en sisådär dag kan man säga. Varken bu eller bä. Men jag är oerhört tacksam över att jag inte är ensam i det här. Och jag är glad att jag ser ljus i mörkret trots allt. Det är vad jag fokuserar på just nu. Ljuset.
 

» •ur min garderob•


» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Lila dip dye


» awesome musik!

 
 
 
 

» together stronger med always.

Här kan du läsa mer. Kort och gott. Köper man ett paket bindor från ALWAYS så går en slant till att hjälpa fattiga kvinnor och flickor att få utbildning. Du får dessutom ett armband på köpet! Jättefin grej ju. 
 

» •ur min garderob•


» Loooove Huskys!

Och ja jag blev osäker på om det är Huskies eller Huskys, säkerligen Huskies men whatever!

» även gråa dagar..

... så kan musik göra en lite mindre grå. 
 
 

» •ur min garderob•

Topp från Gina Tricot

» And I wanna believe you

 
Idag mår jag uruselt så vi får se om jag pallar med någon mer uppdatering. Lyssna på musik och försöka samla mig. 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Redheads


» Natti natti!

Avslutar denna kväll med en söt bild på en sovande Husky. 
Yepp yepp, nu ska alla barnen sova
Så natti natti♥
 

» I ♥ my Siberian husky


» blah blah blah...

Sötaste t-shirten. Eller njaee, en av de sötaste. Önskar dock att den satt lite mer slimmad än den gör. Den är inte direkt figusydd men sjukt skön. Skelett och allt. Kan inte bli så mycket bättre än så. Ska försöka komma underfund med vad jag ska ha på mig för kläder imorgon i skolan. DET, mina vänner, kan ta ett tag. Är lite petig av mig även fast jag inte sminkar mig eller egentligen gör något speciellt med håret längre innan jag ska till skolan. Förr så sminkade jag mig och jag brukade också tillbringa en hel del tid till att få håret fluffigt och snyggt. MEN det pallar jag inte med nu för tiden. Så lägger väl ner lite extra tid på att ha snygga kläder på mig då resten ser ut som det gör. Käka frukost, gå på toa, göra ren munnen och ut med hunden. Kvart i 7 så drar jag på morgonen så brukar gå upp runt 6 eller kvart i. Hårda bud då man pendlar.
 
Det tar ca 40 min till skolan och sen 40 hem. Men rätt gött att sitta i en bil 40 min på morgonen och bara halvsova och lyssna på radion. Jag pendlar med en man som jobbar på Nordea och bor i samma kommun som mig med sin fru och två döttrar. Gött att man kan pendla med någon sådär. 
 

» tisdag. kväll. och sånt.

Varit ute med Soffie på vift idag. Långpromenad med henne, hennes vovve Jappy och Nikki så klart. Pratat massor om allt som gör oss arga och ledsna och vi har även suttit på vår plats mitt i centrum en stund. Det var lite kallt åt rumpan men i sommar då jävlar kommer vi sitta där alla dagar som inte är alltför varma. Har kikat på en massa gamla bilder ifrån då jag var typ 16 och 18 år gammal. Finner inga ord. Really. Vissa saker vill jag bara glömma och vissa vill jag få uppleva igen. Ska träffa Jessica och Sofia B i helgen är det tänkt och planera inför vår loppis samt kaaaanske åka iväg till Stockholm över dagen på lördag. 
 
Det här VAR en groda igår. Då jag köpte den till hunden. Men Nikki bestämde sig för att operera den stackarn så nu finns inte mycket kvar av den lilla gröna saken. Men jag tror vi lyckades rädda hans ansikte i alla fall. 
 

» Vila i frid vännen!

Idag har jag tagit lite kort på Emelies kissemiss som imorgon kommer få somna in pga sjukdom. Kommer sakna den lilla sötnosen! Så otroligt fin kisse. Ja, hon har bara ett öra och nej det är inte pga det som hon ska få somna in. Det finns tyvärr ingenting veterinären kan göra för henne. Vila i frid lilla gullunge.
 

» Inspiration ♥ Piercing i tungan


» dagens fina citat!


» .


» en liten uppdatering. typ.

Gammal bild... som vanligt. 
Den här dagen är inte alls min dag. Igår fick jag riktigt dåliga nyheter som ni kanske förstod av detta inlägg. Så ... ja jag är smått off idag ska jag erkänna. Händer så mycket just nu och huvudet är bara fullt. Ikväll ska jag därför försöka ta det lugnt och bara samla ihop mig. Pratat med en kompis, med en lärare och ska ringa min psykolog också. Vissa saker vill jag inte gå ut med på bloggen men jag kan säga att jag har mått bättre och jag har även mått sämre. Det är bara så mycket som händer just nu och jag är tömd på energi och ork. Men vi ser framåt och försöker tänka positivt trots allt. Alltid. 
 

» äntligen!

Efter mååånga om och men... titta vad som kom idag i brevlådan! Yaaaay. Jag betalade endast 63 kr inkl frakten för detta linne. Tänk om allt kunde kosta 63 kr.

» awesome musik!

 
 
 
 

» forever in our hearts.

~ Vila i frid! ~ 
Det är många som sörjer,
många som saknar
och minst lika många som
kommer bevara ditt minne.

Jag hoppas att du nu funnit de ljus

du aldrig kunde finna i livet.

» slut på påsklovet.

Då var påsklovet slut. Imorgon börjar skolan igen så då är det dags att plåga sig själv genom att kliva upp typ klockan 6 eller kvart i. Jag är ingen morgonmänniska så det är plågsamt för mig. Kvart i sju åker jag till Leksand. Skolan väntar! I övrigt så är jag lika pigg som en ... jag kommer faktiskt inte på något. SÅ trött är jag i huvudet. Försöker planera kommande vecka så gott jag kan men det brukar ju sällan gå som man planerat så. Duscha, laga mat, äta och underhålla hunden innan man kryper ner i sängen för att försöka få lite sömn. När jag är stressad så blir jag så lätt irriterad att det är löjligt. Så jag ska väl ta mig ut en sväng och försöka få lite luft så jag blir människa en stund till innan morgondagen gryr. Har så sjukt mycket i huvudet just nu. En massa massa massa tankar som bara trängs där inne. Men en dag i taget och en tanke i taget.
 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Keela (igen)


» Accessoarer!

Jag tjatar ju alltid om hur snyggt det är med accessoarer och hur mycket jag älskar att bära ex armband, örhängen, halsband osv. Well, här har ni lite exempel på vad jag brukar bära då jag vill vara lite extra snygg och accessoarig av mig!
 
Halsband HORROR HOTTIE från Candied Poison, 199 kr finns i flera färger
Örhängen med fjädrar och kedjor, en vit och en gul från Candied Poison, slutsålda
Tungpiercing grön från Eastwood tatuering och piercingstudio i Ludvika, minns ej pris
Armband med spikes som även kan bli halsband och hårband, 59 kr från privatperson
Örhänge från Åhléns, minns ej pris

» FYND!

Idag så gjorde jag lite fynd! Imorgon ska jag på jakt efter ett par svarta. 10 kr styck på Konsum! Inte så jättetjocka så inte äkta fotbollsstrumpor om man säger så men inte heller jättetunna utan helt okej att ha på sig nu på våren. Vet att det står 40/45 men det är dom verkligen inte kan jag säga. 
 

» Awesome skooor!


» Busungen<3


» Lite kladd och klipp till veckan !

Ibland så har jag håret i tofs också. Ganska så sällan men det är rätt snyggt. En lös tofs med mycket rufs och fluff i! Slingor som hänger på sidorna. Funderar på om jag ska fortsätta med snedlugg eller ha hel. Ska klippa mig i veckan hade jag tänkt då jag kan låna sax av mamma. Min morfar var frisör så vi har en äkta frisörsax. DET ni! Lär lägga i en lila i topparna också då jag fixar min utväxt nu till veckan. Jag ska färga Sofffies hår så då ska hon färga mitt. En massa kladd som alltid ! 
 

» lööördag.

Imorgon är det söndag och sista dagen på lovet. Sen börjar skolan igen! Whoop, whoop. Måste ha legat jättekonstigt i sängen i natt för jag har jätteont i min nacke. Min kompis skulle massera mig lite (hon är massör dessutom) och jag skrek för det gjorde så förbannat ont. Blöö. Ett varmt bad imorgon och en liten hårinpackning kanske inte vore helt fel. Har stressat så galet mycket de senaste dagarna. Inte så konstigt att kroppen spänner sig kanske. Fick bli pizza idag då jag verkligen inte orkade laga någon mat. Min sambo klagade inte. 
 
Lyckades mixa ihop jordgubbar, lite mjölk, lite socker och vaniljyoghurt imorse och få i mig någonting. Men annars så fick jag ta med mig två smörgåsar för jag skulle hinna till banken, ta ut pengar, växla pengar i någon affär, gå ut med hunden och låsa upp dörren till lokalen. Stress är inte min grej. Alls. Min kropp avskyr stress och ändå borde den vara van vid det här laget. Mitt huvud är stressad nästan jämt.
 
Ah well.. nu ska jag äta choklad och se på lite film. Lördag, hääärliga lördag.
 

» Loppisen över.

Nu är loppisen över. Tyvärr dök inte alls mycket folk upp. Jättesynd ju men några stycken kikade väl in. Ah well. Gjort är gjort. Jag och två kompisar planerar dock att köra en till mer organiserad och planerad loppis i en av oss lokal som ligger mitt i centrum. Hon har hälsorum med bland annat massage. Mitt i smeten ligger det! Vi ska dessutom annonsera i Vansbrobladet hade vi tänkt. Så än har vi inte gett upp. Här finns så klart bloppisen kvar också för dig som är sugen på att köpa något direkt och inte vill vänta tills vi har nästa loppis eller du som inte kan ta dig hit.
 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Moa (EpicFaiil)


» Loppis!

Hoppas HOPPAS man får allt sålt! *Hehe* Vore awesome om man slapp bära tillbaka en endaste grej hem igen till föräldrarnas gamla källare. Men men, allt som blir sålt är bra. Iiip! Hoppas det väller in folk nu också. Jag är banne mig nervös!
 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Vira


» sötnosar.

*Haha* Sämsta bilden ever på sötnosarna men dom är ju så fina tillsammans. Tror vi haft Nikki ca 1 vecka kanske då bilden togs. Det bästa som finns är min lilla vovve. Ska försöka uppdatera Nikki bloggen oftare också. Klicka på bilden för att komma till den. 

» Strawberry love!

Jag vet inte skillnad på smoothie och milkshake men tror det här är mer milkshake..? Anyhoo. Jordgubbar är omnomnom! Testat två versioner nu. Mjölk, glass, jordgubbar och lite socker är version ett. Version två är mjölk, vaniljyoughurt, jordgubbar och lite honung. Båda två är jättegoda! Den med glass är ju lite sötare dock och lite mer godis. Den med youghurten är väl lite mer matig så att säga. Awesome att slänga i sig på morgonen då man inte pallar vara så ambitiös i matväg men ändå ha lite mer än bara ett glas juice i magen. Jättegott att fylla glaset med till kvällsmyset också!

» Jag 2011


» Inspiration ♥ Keela


» dagens fina citat!


» Svart + rosa/rött = sant!

Dagen då jag är redo att gå tillbaka till min naturliga hårfärg - svart, så kommer jag lugnt ha rosa eller röd dip dye. Så snyggt! Men nej, än så länge får håret vara rött och ha lila toppar. Trivs grymt bra som rödtott! Ska fixa min utväxt snart och då lägga i lite mera lila i topparna också hade jag tänkt. I loove red!♥
 

» Jag ger tummen upp!


» Colors in my hair

Brukar ibland få förfrågningar från vänner och andra vilka färger jag använder i mitt hår. Färgbomberna tror jag ni vet om redan. Jag bleker med MOODs starkaste blekning för mörkt hår, det är billigast och jag blekt bäst av de blekningar jag har testat på mitt hår hittills. Sen använder jag Schwarzkopf Live color XXL Real red och Mystic violet. Jag köper hårfärgerna via Lyko och blekningarna i vanlig mataffär. 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Pastel goth


» ibland ska man leka snygg.

Ibland så leker jag snygg. Emelie Johansson och Jenni Sjöberg lyckas fånga mig på bild trots allt. Inte illa, eller hur? Copyright och allt sånt där ni vet. Cred till fotograferna och lite cred till mig. 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Cosplay


» Lolita style

Min hud får en gråbrun-aktig ton då jag fotar på kvällen. Får fixa bättre bilder imorgon så får ni se. Det här trodde ni väl aldrig om mig!? Eller? Lolita style. Ska erkänna att jag dock är osäker på om sötnosen får vara kvar eller söka sig till ett annat kärleksfullare hem. Den är otroligt söt men jag vet inte riktigt om det känns som om det här är jag. Ah well, tiden får väl utvisa det mesta då. 

» Planer, planering, planerar.

På lördag ska vi ha sälj och bytardag här i grannskapet. Men det är öppet för alla. Sex av sju bord är bokade. Yaaay! Sååå spännande. Hoppas att man blir av med en massa. Loppisar är ju rätt poppis ändå så. Jag har massor att sälja! Kläder, prylar, DVD, VHS, CD skivor, böcker, smycken... oj oj. Kommer bli awesome! Lite nervöst är det dock att hålla i trådarna men jag har hjälp - av en annan Sofia!
 
Eftersom sambon varit ute på vift så har jag & Nikki lagat mat ihop, dansat i köket, klippt lite klor, kammat henne, rullat runt i sängen och sett på konstiga figurer på TV. Tjejkväll om man så vill. Myspys verkligen. Igår skrev jag lite också för första gången på länge. Jag gick ju skrivarlinje en gång i tiden så lite skrivande har jag väl i mina fingrar. Inte för att det blev så jättebra men ändå. Läst en massa också. Börjar hungra efter mer och fler böcker. Lägenheten är inte helt klar än och jag hoppas att vi kan fixa klart den nu på lovet då jag är hemma om dagarna och kan peka och skrika lite. Mina föräldrar jobbar ganska så mycket under påsk så vi får vara händiga själva. Är seriöst inte så händig av mig ska jag erkänna. Men man lär sig.

» April april, din..

Har du blivit lurad idag...? Peppar, peppar det har INTE jag. Vad jag vet... , kanske blivit grundlurad utan att veta om det. Den enda som skulle försöka lura mig är väl vovven. *Haha* Min sambo har knappt varit hemma idag utan varit ute på vift och mina föräldrar har firat min ena kusin som fyller år idag. JA på riktigt, hon fyller faktiskt år. Stackarn, ingen trodde på henne då hon gick i skolan. Ptja det här med aprilskämt. Jag är sämst på sånt. Försökte lura min pappa att Nikki parat sig med en Papillion men han trodde inte på mig. Kanske lyckas bättre nästa år då. 

» NEW iN!

Jag har inte burit ett par helvita byxor på år och dag. Senast var nog i gymnasiet under en dans. Hade iofs ett par batikfärgade (heter det så ens?) för nått år sen men dom ligger ute till försäljning nu. Men jag känner att min byxgarderob svämmar över av mörka färger. Svart, mörkgrå, mörkblå.. SÅ nu köper jag mig ett par helvita med svart söm på. Yes I do! Blir spännande om dom hamnar på loppisen eller i garderoben.
 

» TiPS: New Yorker!

Den första affären jag besöker på Kupolen är New Yorker! Varför? JO för att deras kläder är grymma! Jag har just nu dessa tre överdelar från dem samt ett par leopardfärgade mjukisar. Farligt att gå in i den butiken kan jag lova er. Sååå mycket snyggt. Så mitt tips till er alla: Besök din närmaste New Yorker butik och var beredd på att bli fattig!