» <3


Idag tog jag med mig kameran UT! Peppar, peppar. Jag photoshopade bort hennes halsband och spårlinan på de två bilderna där man ser henne bakifrån, visst liknar hon en varg? Hon är min lilla varg♥ 
 

» det är påsklov.

Jag försöker hitta inspiration till en massa saker. Men inspirationen har visst gått och gömt sig någonstans. Idag är det söndag, har varit ute och lekt med vovve & kamera. Hund i hand ett och kamera i hand två samt skorna fulla av snö. Påsklov som det ska vara. Tog mig en rejäl sovmorgon idag också. Sååå skönt att bara ligga och kramas med vovven. Städa lägenheten lär vi göra rejält någon dag också. Dessutom lär jag plugga lite. Tyvärr så vill inte min webcam filma något. Ska försöka kolla upp det. Lite videoinlägg vore kanske inte helt fel även om jag hatar min röst och att se mig själv på film. Men efter alla timmar i DSB så är jag rätt van. Okej nu filmar vi ju teckenspråk där så rösten är ju inte med men att se mig själv är jag rätt van vid nu för tiden. 
 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Emilie Autumn


» nu är det påsklov.

Käkat påskmat hos mor&far tills jag mådde illa, så blev inte så mycket sötsaker efteråt. Tänderna tackar för det. Glott på TV och druckit cappuccino med Daim smak. Ganska så alldaglig lördag med andra ord. Tyvärr hinner jag inte träffa Milla eftersom hon åker på måndag. Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa en gammal vän som jag inte sett på år och dag och på måndag kommer min kusin från Norge för att hälsa på & fira sin födelsedag. Japp, hon ÄR född den 1 april! Hoppas ni inte blir alltför lurade på måndag mina vänner. Håll utkik säger jag bara, folk kan vara riktigt knasiga och påhitta. Hennes dotter var leka med dockor-åldern när jag såg henne senast och nu är ungen 13 år!! Det är sååå galet. Får nästan lite åldersnoja själv. Men bara nästan.
 
När isen försvunnit så är det dags att börja komma ut i joggingskorna och springa lite. Just nu är det för halt. Dessutom måste jag köpa rejäla joggingskor också. Jag & Sofie ska ut med vovvarna och springa hade vi tänkt. Blir spännande! Jag kanske ska jobba lite under påsklovet, ska söka sommarjobb och förhoppningsvis på intervju inför ett sommarjobb. Hoppas, hoppas! 
 
Cicci, en väninna som jag gick tillsammans med i högstadiet, kom förbi en kväll och vi satt & snackade. BARA i 5 timmar. Kändes dock som typ 10 min bara. Tiden rann iväg som vanligt. Just nu så är jag jättetråkig på bloggen, jag veet. Vad vill ni att jag ska blogga om? 

» Glad Påsk igen!

Well, måste väl ge er ett lite mer påskigt inlägg ändå kände jag. GLAD PÅSK! Nikkis allra första påsk. Vi ska snart åka hem till mina föräldrar och käka lite påskmat och Nikki ska få sitt allra första påskägg. Spännande, eller huuur? Hoppas alla har en riktigt trevlig helg!
 

» Glad Påsk!

Yepp yepp. Då var det påsk då! Ska kanske leta fram något gult och springa omkring i lägenheten och kackla och bjuda hunden på levergodis från ett påskägg. Eller inte. Nog för att Nikkis första påsk så klart ska bli lite påskig. Ska hem till mor & far och fira lite grann är det tänkt. 
 
Well... GLAD PÅSK då! Icke påskig bild år ni men jag kommer på mig själv med att inte visa någon bild på mitt ansikte och gör jag det så är det gamla bilder. Så here you go. Nytagen och allt.

» Polar nights med Isadora

"Tänk er en midvinter kväll med en sjärnklar himmel - då har du Polar Nights." Så beskriver denna bloggare nagellacket Polar Nights från IsaDora. Gissa vem som är bra sugen? JAAAAG. Kostar 69:- hos Lyko. Polar night... well, jag har polarhund. Håll med om att nagellacket ser grymt ut! Sååå läckert. Isadora har helt okej kvalité för sitt pris. Överkomliga priser och nagellacket sitter som man förväntar sig. 


» I love...

Mmmmmmums! Jag har ju icecream setet. Men nu börjar dom ta slut! Bara lite kvar av Banana split. Nästa blir verkligen Sweet candy treats. Vem nekar ett bad som doftar bubble gum!?

» I ♥ Latex

Jag älskar latex! Ge mig mera latex. Är ingen body-människa men jag gör undantag när det gäller denna sötnos. Älskar den! Och inte heller är den grönsvarta klänningen helt fel. Åh ja! Latex är ju underbart. 
Länk till den svarta klänningen här
Länk till den rödvita bodyn

» I ♥ Teckenspråk


» I ♥ Vamplets


» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Studded headband


» dagens fniss!


» I ♥ Iron Fist!

Min nya väska! Whoop whoop. Köpt min second hand dock och väntar på att den ska dyka upp i brevlådan. Kommer från Iron fist och det är en varulv på den. Yeah! Vargar ni vet. 

» mitt i veckan.

Igår var jag hos tandläkaren. Hon suckade och stönade surt över mina piercingar och min hårfärg. Men mina tänder mår tydligen bra och det är väl viktigast under ett tandläkarbesök ändå. Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektion nummer två ska dra igång. Hade jättetråkigt igår kväll så jag lekte lite med min kamera. Well, har man en halvdassig digitalkamera och sin egen fantasi som enda hjälpreda så blir det kanske inte de bästa alla gånger MEN lite roligt är det ju ändå. Har lite fotoidéer som jag hoppas ska förverkligas inom kort. Yaaay! Jag är ganska så pigg idag faktist. Otroligt nog fast jag sovit dåligt. Som vanligt så är sängen som allra skönast då man ska kliva upp. Fick i alla fall medlidande av min vovve (min sambo sov så klart) som tog med mig ut på en kort promenad så jag fick vakna till lite grann innan frukost. 
 
Ikväll har jag lovat hunden myskväll då sambon ska sitta framför datorn och nörda hela kvällen lång. Ligga och pussa på vovven en onsdagskväll är inte helt fel kan jag lova. Hon är som en liten nallebjörn. Nog för att hon växer så det knakar så liten nalle är hon kanske inte längre. Igår träffade hon min morbrors Collie hane Troy. Det gick bara bra. Sååå glad. Hon skötte sig så duktigt lilltjejen. 

» •CRAViNGS•

 
Cravings hos Mad Lady!

» Inspiration ♥ Converse


» dagens fina citat!


» ... och så var Nikki ofrivllig modell igen!

Och för er som undrar.. varför får i aldrig några utomhus bilder på hunden? SVARET ÄR.. jag glömmer alltid kameran då jag går ut. Min mobilkamera ska vi inte kalla för kamera. Tyvärr.

» Inspiration ♥ Studs


» idag får ni TVÅ citat!


» Pretty nails!

Jag var in och köpte en ny färgbomb då min röda tagit slut nästan. Och så klart råkade jag även köpa något mer. Blev ett nagellack för 20 kr också. Isadora Brilliant lily. Jättefin färg! Ser nästan ut som frans manikyr förutom att de vita tipparna saknas. Väldigt diskret men löjligt sött.
 
Så klart är jag fruktansvärt sugen på detta lack också! Orly Nail Lacquer Cupcakes and Unicorns. Kostar 165:- hos Lyko! Men jag hoppas väl att det ska säljas ut på REA med tiden då 165 kr är liite dyrt för ett nagellack i mina ögon även om det säkerligen är värt det i sig. Men jag håller mig till 20 kronors-hyllan än så länge.

» söndag igen.

Imorgon så är det en ny vecka.
Ny vecka, nya möjligheter, nya bekymmer...

Varit fruktansvärt arg och besviken på en del människor som jag trodde var mina vänner men som bevisligen inte alls är det. Så nu är dessa människor raderade på alla sätt och vis ur mitt liv. Både genom internet och i den riktiga världen. Sorgligen men sant.

Tyvärr bråkat lite med en del vänner också men nu har vi pratat ut och allting är bra mellan oss. Jag är glad att jag har vänner jag kan bråka med men sen bli sams med. Människor som kämpar lite för vänskapen och inte bara snackar skit & drar så fort det blir något tjafs. Det mesta vi bråkade om var dessutom missförstånd och jag är glad att det är över nu och vi har lämnat allt bakom oss.

Varit lite halvsjuk i helgen också. Mått illa och känt mig krasslig. Men det verkar som om jag slipper bli sängliggande... än i alla fall. Går tydligen lite sjukdomar på skolan igen och det är mansfall i klassen. Blä. Hoppas man slipper bli sjuk!

Snaaart är det påsklov. Då kommer Milla hem och hälsar på, hon jobbar o bor nu mera i Skåne så sällan man ser henne. Sen ska vi förhoppningsvis hälsa på Nikkis uppfödare och då också träffa Nikkis kusin. Hon & kusin Arrak kunde verkligen vara tvillingar så det kommer bli jättespännande! Igår träffade Nikki på tre nya hundpolare också. En gigantisk Leonberger och två tikar. Tror en av dem har Labbe i sig och en är Gordon setter.

Mamma kom förbi med lite matrester från gårdagen så ikväll slipper vi laga så mycket middag. Vi behöver bara göra ris och värma på maten vi fått. WOHO! Såå skönt. Pappas mat är mums. Har dessutom köpt godis så ikväll blir det myspys i soffan med vovve, sambo och förhoppningsvis en bra film.


» •ur min garderob•

Klänning: Ed Hardy kopia, ej äkta.

» Yepp yepp!

Åh den dagen! Jag gjorde mina piercingar. *Haha* Jag var helt blå efter pennan dom använder för att markera ut vart de ska sticka. Ser ut som värsta blåmärket ju. Köpa flera smycken ska jag göra snart också. Imorgon ska jag betala hyran, elen, skolan och TV licens. Det är snart påsklov också! Då jävlar ska jag ut på äventyr och träffa polare som hälsar på i Dalarna under lovet. 

» Inspiration ♥ Amy Lee


» dagens fina citat!


» färgbombat mitt hår. yay!


» TADAA!

Igår köpte jag mig värmeskydd från SYOSS. Aldrig testat innan! Ska bli spännande! Fönar, plattar och lockar mitt stackars hår så värmeskydd är banne mig viktigt. Låt oss hoppas att SYOSS är rena rama Superman och kan rädda mitt hår från skador från värmen!
 

» Inspiration ♥ Ana


» dagens fina citat!


» Fredagsunderhållning, typ.

Jag är en liten tönt när det gäller Photoshop. Tycker det är så sjukt roligt fast jag är sämst på det, *hahaha*. Sitter och fipplar med en bild just nu och har ingen aning om vad det ska bli eller vad jag tänkt med den. Bara pysslar och ser vad som sker. Den är inte klar men vi får hoppas att den blir riktigt awesome eller något. Rätt nice att bara sitta och bygga ihop en bild utan någon tanke på hur den ska bli, bara .. göra. 

» Woah!

Linne med dödskallar: Iiiingen aning om märke men snygg, *heh*. Mjukisar i leopard: New Yorker.

» fredagkväll.

Gammal bild från 2011-2012. Men ändå.
 
Idag är jag jättetrött verkligen. Varit ute med hunden, städat lite och ätit choklad. Känns som om jag börjar bli lite sjuk igen men tydligen går det något på skolan nu också. Flera i klassen är sjuka. Suttit på Facebook och avläst film som är veckans läxa. Försöker komma underfund med vad jag ska slå till med för maträtt. Hade tänkt säga middag men det är ju mer kvällsmat. Vi är sämst på att hålla tider om det inte är veckodag. Då äter jag lunch i skolan och sen runt 4-5 tiden så brukar vi käka middag. Men fredagkvällar och helger och lov... shame on us. Imorgon ska jag städa lite mer. Har en tik här hemma som börjar visa tecken på att löp nog är på gång. Även grannens hund är på gång att löpa. Hon & Nikki är lika gamla, minus någon vecka typ. 
 
Pratat massor med Nikkis kusin Arraks ägare. Vi ska förhoppningsvis ses under påsklovet om vi lyckas få till någon tid. Annars kommer Milla hem några dagar under påsk så ska träffa henne lite också. Har dessutom planer på att boka tid för tatuering nu under påsklovet. Whoop whoop! Spännande, eller hur?
 

» •ur min garderob•

Vinrött linne med kors på högst upp till vänster: Gina Tricot. T-shirten med varg på längst upp till höger: New Yorker. Mörkblått linne med svart kors på (syns dåligt på bild men syns desto mer irl), linnet längst ner till vänster: New Yorker. Linne med vitt tecken på, linnet längst ner till höger: New Yorker.

» Kladd och klet i håret

Jag använder två stycken Revlon Nutri Color Creame! Fire red 600 och Violet 200. Ibland så brukar jag blanda i lite i mitt shampoo också. Inte så lite kladd att hålla håret rött och lila inte kan jag lova. Men värt det! Ohja. Ni kan köpa Revlon Nutri Color Creame bland annat hos Lyko där jag köper mina. Jag har i shampoo i mitt hår (färgbevarande så klart), låter sitta i någon sek, sköljer ur och lägger i mina färgbomber. Brukar låta dem sitta i ca 5 min och sen sköljer jag ur dem, lägger i lite balsam i topparna och sköljer ur. Som sagt - ibland kletar jag i lite färgbomber i shampoot också och då delar jag upp som bilden nedan visar. Med det röda och det lila. Med shampoo i så ser det röda rosa ut! 

» Nina Nesbitt ♥

 
 

» TiPS: Snygg top för endast 99:-


» Inspiration ♥ Cross tops


» dagens fina citat!


» Del 1 eller nått.

För det första. Tycker det är sjuuukt löjligt att kategorisera sig själv och andra gällande klädstil. Man har väl på sig det man vill ha på sig och det man trivs i? Visst, om folk VILL kalla sig för ex lolita och endast bär lolita så sure thing. Om man nu VILL det. Men att blanda är frihet, tro mig. Om jag vill ha en rosa lolita klänning på måndag, en ursexig latex outfit på tisdag, en rock stil på onsdag... well, jag klär mig ju som jag känner för just då! Oavsett vad man nu skulle tycka att kläderna passar in i för stil. COME ON!
 
Jag diggar snygga detaljer ex spets på ryggen eller snörning i sidan. Några av (alltså inte alla) mina favoritmärken gällande kläder är heelt klart Ed Hardy, Drop dead, Criminal damage, Iron Fist, Cupcake Cult. Jag älskar accessoarer men kan tyvärr inte ha alltför många i skolan genom min utbildning, men på fritiden så har jag. Armband, ringar, halsband, hårprylar... I love it! 

» Oj oj!

Vi misstänker starkt att vår lilla tjej är på väg in i sitt första löp. Även grannens Rottweiler verkar vara på G så nu blir det hett om öronen för traktens hannar. Hoppas alla ägare har koll på sina grabbar nu. Nikki tycker det är ungefär lika roligt att vara på G med löp som jag tycker att ha "min vecka". Stackarn. Tikar löper i regel ungefär 2-3 veckor och en annan tycker en vecka är tillräckligt! När hon går in i höglöpet så får vi verkligen ha extra ögon på damen. 
 

» •ur min garderob•

Oversize tisha! Tror det är en M/L kanske..? Är en XS/S så får väl plats med en till mig i den, *hihi*.

» •ur min garderob•


Supersöt och superskön tröja från Criminal Damage. 

» Bra sagt!


» Inspiration ♥ Space leggings


» dagens citat!


» ghost walking och stress i matkön.

Då var det tisdagkväll då. Vi ska laga baconlindad lax med ris och sen sitta & glo på TV och käka chips. Lite lyx såhär mitt i veckan. Imorgon är det onsdag vilket betyder samhällskunskap och svenska. Vi håller på och går igenom rättsväsen och rättskunskap i samhällskunskapen. Det är så sjukt intressant men också väldigt mycket att få in i skallen! På svenskan pysslar vi med idiom och dialekter. Var iväg och handlade idag. Jag avskyr att handla! Varför? Jo, för att när jag står där i kön till att betala så blir jag dels stressad över att man ska kasta upp alla varor på bandet snarast möjligt och hinna vända streckkoden mot sig.. MEN värst är det väl att jag alltid får upp ett pris i huvudet och jag tänker aldrig "jaha det här blir nog 300 kr ungefär" utan jag tänker alltid "Herregud va mycket det är, blir säkert 500 kr... eller 700... eller... 1,000!". Stress är usch. Bara usch. Å andra sidan så har jag aldrig handlat i en matbutik för över 400 kr. Inte än då. Fast tyvärr så räcker det ju inte med att handla en gång i månaden. Man springer dit hela tiden känns det som. Mat kan man dock inte leva utan så det är väl bara att pallra sig dit. Igen och igen. 
 
En sak är dessutom lite rolig, Sandra berättade att det finns ett speciellt tecken på teckenspråk för bandet LAMB OF GOD. *hahaha* Awesome ju! Så därför.. låt oss lyssna på Lamb of God! Jag älskar det bandet, så jävla bra. Lägger väl in en bild på vad jag just nu dansar runt i mellan datorn i vardagsrummet och spisen i köket. Jag har sällan byxor då jag går hemma på kvällarna. Har jag byxor så har jag mjukisbyxor på mig, oftast mina leopard från New Yorker, mina tattoo från Gina eller mina helsvarta från JC. 
 
 
 

» •CRAViNGS•

Jag vill haaaaaa, finns hos Cocoo.se!
 

» Inspiration ♥ Eugene Kim (김유진, 金楢真)


» dagens fina citat!


» dagens KLOKA citat!


» •ur min garderob•

Jaaa det är så klart en bild på mina tuttar! Jag har ju så förbannat stora bomber också vet ni. En av mina Ed Hardy linnen! I looove Ed Hardy som ni säkerligen vet. Ed och Drop dead är nog mina favoritmärken. Tror jag. 

» lite mera: Dagens outfit grejsimojs

T-shirten från Gina Tricot igen! Strumpbyxor med skelett på, får fixa bild på dem imorgon typ. Syns ju inte alls här men ja dom är awesome!

» roliga grejer.

Vilka bloggar jag följer!
Jag följer mina kompisars bloggar, bland annat Petras. Sen följer jag Johannas blogg, Addies, Kick Back Pack gänget (mest Vira, Keela och Moa) och sen tror jag inte det är någon mer..., hm.
 
Vad som inspirerar mig!
Massor av saker och massor av människor.
 
Hur ofta jag sminkar mig!
Jag sminkar mig om jag ska fota mig själv typ (alt om någon annan fotar mig) eller på maskerad. Men aldrig till vardags längre. Delvis så är det ren och skär lathet!
 
Mina favorit filmer!
Jag älskar Tim Burton, jag är i grunden dansare så dansfilmer som Step up, Honey, Stomp the yard, Dirty dancing gillar jag också. Mycket beror lite på humör också. Men Eight below är också grym men sorglig som fan. Japanska filmer<3 som Min Granne Totoro och Spirited Away. Disney kommer jag alltid att älska också. Coraline är också bra.  
 
Vad jag lyssnar på för musik!
Jag blandar men mest rock typ. 
 
Hur jag träffade min pojkvän/sambo.
Jag kände honom egentligen sen jättelänge sen då han är bror till en av mina barndomsvänner. Hans yngsta storasyster och jag red på samma ridskola som små. Vi började umgås mycket i högstadiet också då vi hade samma intressen. Efter att det tagit slut med mitt ex innan Erik så började vi snacka lite mer (vi pratade lite grann under tiden jag var med mitt ex också men inte så ofta) och vi bestämde oss för att träffas och se en film tillsammans. Och på den vägen är det. Den 24 november 2007 var det.
 
Vilka affärer jag går till först när jag är på Kupolen i Borlänge.
New Yorker! Men jag går även till sportaffärerna, Gina Tricot, Glitter, JC och lite sånt. Kommer knappt ihåg vilka affärer som finns där. Beror lite på vem jag är med också. Är jag med mina föräldrar så måste det gå fort för dom vill hem typ direkt. Åker jag med min kompis så går vi igenom typ varje affär. Även dom vi inte alls gillar något hos men bara för att det är så kul att flumma runt och kolla på saker. 
 
Varför jag valt att gå teckenspråk och dövblindstolkutbildning!
Det är bara en känsla jag har. Att jag borde göra det och att det är "jag". Jag trivs enormt bra på skolan och i klassen. Kunde inte haft det bättre. Jag vill bli tolk också och jobba som det i framtiden.
 
Varför hunden heter Nikki, om det är efter Nikki Sixx.
Många kanske tror det men det är det inte. När vi köpte Nikki så var hon redan döpt till det, eller ja Nikita. Så hon lyssnade till Nikki. Hade jag själv valt namn så vet jag inte vad hunden hetat. Men har av någon orsak fastnat för namnet Nila så kanske Nila då.
 
 

» Glow in the dark

Lite sugen på glow in the dark smycken till min tunga och min vertikal. Hmmm, vore lite skojsigt? Onödigt egentligen men smått kul ändå. Måste köpa på mig lite fler extra smycken då jag tappat bort en del i flytten. *Heh* Finns ju så mååånga roliga smycken till piercingar. Särskilt naveln, jag har typ navelfobi... annars hade jag lugnt haft en i min navel! 

» tiden läker sår, som bortkastad vänskap.


» Jag har den bästa vid min sida ♥


» Vad har jag på mig idag...?

T-shirt från Gina Tricot & leggings från Tradera. 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Hyuna


» •ur min garderob•


» tråkigt men sant.

Jag är så trött på människor som låsas att dom är ens vänner men sen visar det sig att dom inte alls är det. Men såna människor är inte värda besväret. Inte värda tiden eller energin. Bara att inse, bita i det sura äpplet och vända sig om och gå sin väg. Ni är ändå inte mina vänner längre. Är så sjukt besviken på att jag under de senaste typ 1-2 åren fått sortera bort en massa personer ur mitt liv som jag verkligen tyckt om och brytt mig om. Men som tydligt inte är värd min vänskap av olika orsaker. Så sjukt tråkigt att behöva inse sånt och att man förlorar någon på det sättet. Men. Ni har ju själva gjort valet. 

 
 

» funny facts.

 
... jag fick veta att jag är laktosintolerant då jag gick i 6an! Undersöktes pga att jag mådde illa nästan jämt, hade ont i magen och var uppblåst. Jag drack O'boy jätteofta och då kom det fram att jag inte tål mjölk.
...jag älskade russin som barn! Missbrukade typ russin. Men jag åt dem bara om de var i en röd förpackning. Så när tillverkarna bytte förpackning så fick mamma plocka ur dem och lägga allihopa i en gammal förpackning för att jag skulle äta. Nu avskyr jag dock russin. Blööö.
...jag praktiserade hos Munters Lantbruk då jag gick i typ 2an. Så hela lågstadiet var jag helt övertygad om att jag skulle bli lantbrukare och ha 200 kor. Blev inte så.
...jag är adopterad och då har man ett sånt där coolt papper som det står all info om en. Typ hårfärg, vart man kommer ifrån, om ens föräldrar är kända eller okända, vikt vid födsel osv och på mitt papper står det EYE COLOR: BLACK. Hur coolt?
...när jag gick i 6an ville jag tatuera en häst. När jag gick i 8an ville jag tatuera en dödskalle och ett spöke.
...jag har velat ha hund sedan jag kunde krypa. Jag drömde om en Japansk spets fram tills att jag gick i 7an.
....mitt öra vid ögonbrynet är från en piercing jag hade. Jag piercade mig då jag var 16 och hade då en ring i ögonbrynet.
....har ett födelsemärke på mitt högra ben.

» NUTELLA!

Åååååhhh! Awesomeness.

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Sminkingar med space tema


» Ny header.. som inte vill som jag vill.

Blööö.
Nya headern vill av någon orsak inte sparas i rätt storlek. Den är i samma storlek som den andra headern men då jag laddat upp den så blir den av någon orsak... liten. Jag orkar dock inte krångla mer ikväll. Får ta tag i det imorgon eller tisdag.


» •CRAViNGS•

finns hos Miss Smith

» idag är det söndag.

18 år och svår och svart.
Jag var inne ett tag på att ta ur mina piercingar, både vertikalen och den i tungan men har beslutat mig för att inte göra det. Åtminstone inte än. Vad som sker om 20 år vet jag inte men jag ska ha kvar dem ett tag till. Jag som sa att jag skulle ha kvar den i tungan tills jag dör. Ah well, vi får väl se då. Saknar min labret ibland. Ibland lite mer. Idag är en sån dag. En dag jag skulle kunna trycka igenom en nål själv för egen maskin, även om jag aldrig skulle göra det. Alla piercingar utom öronen har jag varit till studio och gjort. Skulle aldrig pierca min läpp själv. Bara dumt i mina ögon. Vissa dagar så känner jag att dom jag har räcker, vissa dagar vill jag ha hela ansiktet fullt och vissa dagar så tänker jag inte alls. Idag är det söndag och då tänker jag för mycket.

» i am titanium.

Jag har mått ganska så dåligt några dagar nu. Känt mig nere, trött och tömd på energi. Tyvärr varit lite förbannad också på en del människor som jag trott skulle finnas som stöd för mig men som tydligen inte alls är intresserade av det utan endast vill vara med mig då de själva behöver stöd eller då man är glad. Drömmer mardrömmar, haft lite svårt att äta och varit allmänt off. Tyvärr fick jag riktigt dåliga nyheter idag också men jag skriver inte mer än så än eftersom jag & Sofffie ska prata om det och hoppas att vi kan lösa det hela på något sätt. Det gäller inte oss. Men någon vi båda bryr oss om väldigt mycket. Någon vi älskar. Känns som om jag gråtit hur mycket som helst men det är rätt skönt att få gråta ändå. Är man ledsen, arg, frustrerad och ... bara vill gråta så ska man gråta. Punkt. Druckit hinkvis med te (typ?), lyssnat på musik (både peppande och sorgsen), glott på TV, petat i mig flingor och pratat en massa med min stackars sambo. Men idag hemma hos mina föräldrar kunde jag ändå äta riktigt bra. Jag mister alltid aptiten då jag är nere. Det är klart en nackdel särskilt nu då man har hund som vill vara ute mycket. Utan mat i kroppen så känns det som om man kommer svimma när som helst. Så har druckit vatten mycket också. Och petat i mig flingor. Men jag försöker se framåt, ljus i tunneln, solsken i mörkret. Har trots allt en hel del människor som stöttar mig enormt mycket. Bland annat min underbara klass som verkligen bryr sig och är toppen! Känns underbart att ha en så fantastisk klass. Så: kämpa, kämpa! Fjärilen gör sig redo för start... tre... två.. ett.. flyyyyg iväg mot stjärnor och rymd! 
 
you shoot me down, but I won't fall. i am titanium.
 

» en lördag och en födelsedag.

Grattis pappsen som idag fyllde 65 år!
Varit hem till mor&far, ätit middag, kikat på Grattis kort, luktat på blommor, klappat på kaninerna och träffat kusin en snabb vända. Ett tappert försök till ny design men jag är inte alls nöjd så kanske gör en helt ny en annan dag då jag får tid över. Jag funderar över vad jag ska ha för tema på designen och jag måste ordna med nya kort. Som du ser så är ju inte min kamera den bästa direkt, den lever sitt egna liv och vill allra helst ha värsta dagsljuset för annars fuckar den med färger och dyl. Får väl slå en pling till Jenni, trycka i löshåret och rota fram lite roliga kläder. Vi har dessutom kokat ihop lite roliga idéer som vi hoppas kunna göra verklighet av inom kort. SÅ inte bara foton som ska användas till min blogg. No no. Jag smyger runt i bara linne, trosor och strumpor resten av kvällen. Drar på mig täckbyxor och jacka då jag ska ut med hunden. Men inomhus går jag nästan naaaken, bara för att jag kaaan och för att jag är så sjukt snygg.

» awesome musik.


» •ur min garderob•


» I'm in here.

Natten har varit jobbig, har bara legat i min säng och gråtit tills jag somnat. Usch, hatar såna nätter. Kramades med vovven och somnade. Får se hur helgen blir. Känner mig helt tömd på energi just nu. Vill bara gå och gräva ner mig någonstans. Men jag försöker att laga hålen i mina vingar. 
 

» Inspiration ♥ Sia Furler


» awesome musik.


» I ♥ Wolves


» buhu :(

Sååå läcker t-shirt från Cashwear, en sån som bland annat Keela har! Så klart finns den bara i XXXL eller XXXXL... I mean, come on! Medium är liksom oversize på mig och Large är tält.... blööö. Varför ska den vara slut i min storlek för när den är så grymt snygg OCH reas ut. Okej, kanske därför den tagit slut i min storlek så fort men ändå. Jag måste bara klaga lite.
 

» Livet med två (!!) hundar

 
Jag är sååå sjuuukt stolt över mig själv och de två vovvarna!
Nikki är ju vår egen hund och Jack är min kompis pappas hund som är här på besök då hans husse är utomlands. Första promenaden i morse så gick jag med båda vovvarna. Inte lätt att gå med två stora hundar. Jack är stark som en oxe och jag är ganska säker på att tillsammans så väger dom mer än vad jag gör. Men, det gick bra. Sen tog jag ut Jack en stund själv och tränade lite med honom, duktiga killen gick fot utan att jag behövde be två gånger. Inte för att han kan kommandot "Fot" men det kommer med tiden. Lätt att jobba med men svårt att koncentrera sig. Tog ut Nikki själv också för att träna. hon gick också fot idag så jag är såå stolt. Sprang lite med henne också och hon är sååå duktig. Duktiga vovvar! Stökiga och flummiga men duktiga är dom. Men tålamod till tusen lär man ha om inte mer ändå.

» •ur min garderob•


» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Rödhåriga asiater (like me)


» •NEW iN!•

Okej, jag kan verkligen inte hålla hemlisen för mig själv längre! Iiiih! Har köpt mig en lolita klänning. Det ni! Jag har ingen lolita klänning sedan förut och jag brukar aldrig vara lolita klädd. MEN har blivit mer och mer nyfiken och tänkte att varför inte testa. Kommer inte gå över till sweet lolita helt och hållet, på tok för fäst vid mina andra kläder som är så långt ifrån lolita man kan komma. Men jag har ingen speciell stil utan klär mig i det jag känner för ! Så min garderob kommer erbjuda denna lolita klänning sällskap i form av latex, lack och .. ja, det säger väl allt. Spännande hur som helst! 
 

» Callisto clothing UF!

Callisto clothing är ett UF företag med bland annat Vira från Viras.se i spetsen. Jag vet inte om fler kläder dyker upp men är smått sugen på ett linne eller en t-shirt från dem. OCH lyssna på det här: Våra kläder är tillverkade av det ekologiska materialet tencel och våra tryck är gjorda av vattenbaserad färg som inte är skadlig för miljön. När du handlar hos oss går även 20% till välgörenhet. Är det inte awesome så säg!

» Woho!

Wooohoo!
Igår vann jag auktion gällande denna snygging. ED HARDY♥

» hemlis.


» det här är inte min dag.

Inte alls min dag idag. Är trött, mår dåligt och bara... nej. En sån där dag man bara vill gömma sig under täcket ni vet. Och sova i hundra år. Men som tur är så har jag en mjuk vovve att krama & pussa på, och sen sambo också så klart. Jag är bara tom i skallen idag helt enkelt. Varit hundvakt åt Jappy då Sofffie åkte till stan för att fixa med lite grejer tillsammans med sin sambo & Crillä. Så Jappsen var här hos oss och lekte med Nikki, var ute på promenader och kontrollerade så allt var i sin ordning. Soffie var söt nog att köpa ett linne åt mig som jag ångrar som sjutton att jag inte köpte sist jag var där på New Yorker, tyvärr syns inte trycket. Bild på det kommer imorgon! Ska komma ihåg att ge Sofffie pengar också. 99:- kostar linnet hos New Yorker, det är ett svart kors på framsidan och en svart rand på baksidan. Finns i blålila, grå, svart och vit vad jag vet.

» → ROLiGA DJUR ←


» •ur min garderob•

 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ KARA


» I ♥ TECKENSPRÅK

Favorit t-shirten! 
Ni kanske har förstått det men jag älskar Drop dead♥
Jag såg inte på Melodifestivalen men fick tips att kolla på finalen ändå eftersom Manilla var där och gjorde en underbar teckentolkning. Teckenspråk är bäst helt enkelt, så stolt över att gå en utbildning som inte bara lär mig detta fantastiska språk utan också hjälper mig att sprida det vidare!
I ♥ TECKENSPRÅK
 

» whoop!

Whoop, whoop!
Idag är det söndag och jag behövdes inte på jobbet idag. Tur då jag sovit typ 3 tim i natt så jag kunde sova en stund på dagen också. Har ju skola nu i veckan så måste gå upp tidigt och sköta mig. Två bilder på vår sötnöt ger jag er denna söndagskväll. Idag var mina föräldrar hit på besök och då blev Nikki sååå glad, hon älskar mina föräldrar. I övrigt har helgen varit lugn och skön. 
 

» •ur min garderob•


» Vill du ha långt hår?

Jag använder Rapunzel of Swedens 60 cm långa clip on set i 7 delar. Köpte Summer blonde men färgade mitt löshår rött. Vet inte exakt hur långt mitt naturliga hår är tyvärr. Får mäta det! *hehe* Det enda som är synd med löshåret är att det är så pass tunt. Mitt asiatiskt hår är typ dubbelt så tjockt. Så funderar på att köpa ett till set om jag hittar second hand billigt och sy på det på det jag har efter att jag tonat det (finns inte 60 cm långt rött så man måste färga det rött själv) så det blir dubbelt med hår liksom. Annars får det vara som det är. Ser väl rätt okej ut ändå.. ? Om man plattar löshåret och sitt eget och sedan plattar man "ihop det". Just nu har ju mitt eget hår också lila toppar men det är rätt snyggt med löshåret till ändå. Länk till Rapunzel finner du här.
 

» •NYHETER HOS GiNA TRiCOT•

→ Urläckra kläder & accessoarer ←
 

» Inspiration ♥ Studs


» dagens fina citat!


» Sjukis..

Sjukis idag!
Så förbannat tråkigt att vara sjuk. När jag inte ätit, varit på toa eller varit ute med hunden så har jag typ sovit eller legat i soffan och tyckt synd om mig själv. Blööö. Men men. Vi får väl hoppas att det går över snart. Hatar att vara sjuk! TV, te och mys med hunden får avsluta denna kväll.

» Corset piercing

Vad tycker du om corset piercing?
 

» → Husky humor!


» •ur min garderob•


» Inspiration ♥ Kelly Osbourne


» dagens fina citat!


» Då var det nästan helg igen!

Isch!
Trötter. Vill bara gå och lägga mig.
Ett bad satt verkligen perfekt! Såå skönt att bara ligga i ett varmt bad och vila sig. Imorgon är det redan fredag - igen. Kan verkligen inte fatta vart tiden tar vägen..? Hur som helst. Kanske jobba lite på söndag, storstäda på lördag och läkarbesök imorgon efter skolan. Så lite planerat har jag ändå. Annars ska jag försöka ta det lugnt i helgen och bara lägga ner tid på hunden som alltid. Hon är mitt hjärta och nummer ett. Ska försöka få lite fina bilder på damen också. Har ju nästan inga utebilder på henne. Dricka lite te och sedan sova, yes så får det banne mig bli. Stöka runt lite så jag vet att allt är med till skolan också. Teckenspråk hela dagen har jag. Yaaay♥
 
 

» •ur min garderob•


» !


» I mitten av veckan.. redan!

Jag försöker skapa stordåd! Eller kanske inte. Jag somnade i soffan tillsammans med min kompis hund som var här medan hon jobbade. Nallebjörn♥ Nikki blir så fort varm så vill man mysa med henne så får man ligga på golvet. Fast på morgonen och innan vi lägger oss så kan hon hoppa upp i sängen och mysa en stund, men sen hoppar hon ner igen. Inte lätt att vara polarhund nu då våren börjar smyga sig på. Då kommer värmen och polarhundar föredrar ju snö och kyla framför sommar och sol.

Nikki tycker fortfarande att selen tar för lång tid på sig och att stå stilla är ju sååå tråkigt. Allt ska gå snabbt, fort, nu, direkt! Men hon lär sig snabbt. Selen på och så får man ju komma ut. Varit ute och sprungit två vändor med henne idag och jävlar vilka fina steg hon har. Hon flyger ju fram. Blir lite avis. En annan ser ut som en blandras mellan gås, anka och kobent människa alt fyllo då man springer. Särskilt i snö och på is. Medan hon flyger fram som om hon seriöst hade vingar. Kommer bli sååå underbart och spännande då vi kan börja dragträna henne. Vilken styrka dom har i benen och kroppen draghundarna. Helt otroligt!
 
Pratat om rättväsen idag i skolan och lite politiksnack också. Det är så intressant med rättskunskap men det är också ganska så invecklat ibland och man får verkligen tänka. Men det är väldigt bra att veta också vilka rättigheter och skyldigheter man har som medborgare och människa. Vad lagen säger helt enkelt. Jag hoppas vi hinner få hem Nikkis namnbricka denna vecka också. Valde mellan ett svart hundben med stenar på och ett blankt hjärta med stenar på. Ville ta hjärtat då hon är mitt hjärta men benet hade bättre storlek och texten blev mer tydlig. Sen tror jag att sambon min skulle röstat på benet istället för hjärtat. Min kompis har beställt en ny namnbricka till sin hund - också ett ben fast inte i svart. Hon beställde också en till Jacken så folk kan ringa om han skulle springa bort. Han är ju världens snällaste och goaste kille men folk är så rädda då han är så pass stor som han är och han har ju så galet mycket energi att han blir överväldigad då man tar ut honom på promenad och lek. Men som sagt, han är världens snällaste hund!
 
Skulle försöka ta kort på mitt linne (jag hade svarta jeans på mig i skolan idag, inga mjukisar!) men två hundar skulle hela tiden stå i vägen. Busfrön! Så himla mysiga men när man ska försöka ta kort så önskar man att dom kunde vara mindre "heeej vad gööör du". 

Eriks pappa sa till oss förut, "Huskys är trogna sina ledare men de är inte dumma. Den hoppar inte in i elden om du ber den om det men hoppar du in så följer den garanterat efter dig." Och ja, jag är rätt säker på att Nikki skulle följa efter mig om jag hoppade in i en eld (vore dock extremt jävla dumt att göra det, inte minst för att jag skulle få brännskador som skulle förstöra mitt vackra ansikte. *pffft*) och Jappy skulle väl hoppa efter Soffie. Men det är så himla fint med hundar. När dom fått förtroende för en, tillit, kärlek och ser en som sin ledare så följer de en till slutet. Trogna som dom är. Åh ja, jag älskar att ha hund!♥
 

» •NEW iN!•

Jag har köpt mig ett par nya skor! För typ 179:-. Billigt är bra! Dom är bubbelgumsrosa. Bilderna suger då jag fotade dem i ganska så dåligt ljus som ni ser. Men men. Bubbelgumsrosa är awesome!♥ Ska köpa nitar till dem också och pimpa lite. *Ehehehe*


» •ur min garderob•

Fick hem den idaaag! Det är ett band med nitar som stretchar, så man kan ha det som hårband, armband eller halsband. Awesome ju! Funkar liksom allt allt-i-allo! Grymt skön och grymt snygg också. Älskar den! Kan inte låta bli att älska håraccessoarer. Eller ja - accessoarer överlag. Armband, ringar och sånt är också helt förbannat beroendeframkallande! ♥
 

» Söta accessoarer på väg hem till moooi!<3


» Ur min garderob


» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Snygga tjejor!


» Vaaarg<3

Äntligen!
Har fått tag i ett plagg md varg på. Sååå nöjd! Tyvärr så sitter den inte precis som jag vill. Önskar att den vore lite mer figursydd och lite längre. Men men. Still looking awesome! Den är lite oversize som ni ser. Grymt skön!
 

» Inte min dag..

Idag mår jag sisådär.
Inte riktigt min dag idag om vi säger så. Sovit dåligt och lite för mycket tankar i huvudet. Men ska krama massor på min hund och min sambo, lyssna på peppande musik, gå på promenader och dricka te. En dålig dag ska inte trycka ner mig! Den får vara dålig om den absolut måste men jag peppar mig själv ändå så den dåliga dagen går från ledsen smiley till glaaad! Mitt i allt så börjar jag bli förkyld igen, täppt i näsan och halsont. Usch!

» Lalalala.

Dåså! Första skoldagen efter sportlovet avklarad. Trött men glaaad. Skolan idag var toppen! Weeiii♥ Vi fick göra filmer där vi tecknade vad vi gjort under sportlovet och sen satt vi allihopa och kikade på filmerna då alla var klara. Pinsamt värre att se sig själv i en knasig webcam som sitter jättekonstigt så vinkeln gör att man ser sned ut typ, ljuset är inte heller något att hurra över och jag är smått ringrostig MEN kul som sjutton var det. Alla i klassen utvecklas så enormt fort och alla är så duktiga! Nu ska jag snart hoppa i ett bad och sen är det väl dags att göra lite mat till oss tvåbenta. Vår fyrbenting har nyss käkat så nu ligger hon och brottas med ett ben. Duktig som hon är så rör hon inte mina tofflor! Varken de vanliga eller mina rosa kaniner.

» •ur min garderob•


» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Coolt hår!


» In my headphones!

Med text, ej riktiga musikvideon!



Musikvideon (den riktiga)
  

» Skynda diiig! Massa awesome kläder & annat!


» Då var söndagen över snart!

Yes, som ni redan vet så har jag jobbat hela helgen. Mina fötter är jätteömma nu. Puh! Imorgon är det skola igen efter sportlovet. Dags att komma tillbaka till skolbänken. Dessutom lär jag handla imorgon, inte bara mat utan också lite nya ben till vovven. Gårdagens lunch var lite pommes som jag doppade i sås och en Fanta. Dagens lunch blev två smörgåsar. Med andra ord - JA hade fullt upp hela tiden med att servera mat, plocka undan disk, ta upp beställningar, fylla på med läsk och burkar med såser i kylen, städa, diska och ta hand om gästerna i övrigt. Skönast är det med avhämtningar! Då slipper man ju disken, *hahaha*. Jag jobbade tillsammans med min sambos äldsta syster Linnéa, så hade i alla fall trevligt sällskap bakom disken! 
 
Idag har Nikki lekt med två tikar. En av hundarna är grannens Rottweiler tik som är ungefär lika gammal som vår Nikki är och den andra tiken är blandis och fyller 2 år nu i år. Det var sambon som var med då jag jobbade men enligt alla som var där (inklusive hundarna själva) så gick allt finfint och nu har Nikki också två tjejpolare. Annars så har hon ju bara träffat hanar. Kan ju vara bra för henne att ha lite sällskap av tjejer också och inte bara alla dessa grabbpolare. Särskilt då hon börjar löpa, då blir det ju bara så att hon får umgås med tjejerna den tiden. 

» Lördag, ingen latmansdag inte!

Uuuhhuu! 
Gammal bild som ni sett förut, I know. Men den är ju sååå galet mysig! Kan inte stå emot. Jobbat i 8 timmar idag. PUH. Var länge sen jag jobbade på restaurangen sist ordentligt, jobbade för någon vecka sen men bara 3 timmar typ. Nu blev det 8 timmar och jag ska iväg och jobba även imorgon söndag. Såå trött. Sen är det måndag igen vilket betyder skola. 

Nu ska jag se lite film, käka lite popcorn, gå ut med hunden och sen soooova. Tiden rinner iväg direkt så jag hinner knappt fatta att det snart är vecka 10. Snart är det ju vår också, våren har redan börjat smyga sig på oss med lite värme och smältande snö. Allt går så sjukt fort. Ska försöka komma igång med teckenspråket också direkt efter lovet nu. Inte tecknat på lovet alls så får kolla på lite Teckenlådan så jag kommer in i det hela igen. Drömt om teckenspråk flera nätter i rad så jag har varit tolk om nätterna minsann.


» Leggings♥

Jag äääälskar leggings! Önskar jag bara kunde köpa alla leggings jag spanat in. Finns ju sååå många grymma leggings till helt okej priser där ute. Åh! Vill ha en massa. Här är några cravings:

 ♥

» dagens fina citat!


» Ur min garderob

 
Coolaste grejen! Man kan använde den som armband, halsband och hårband!

» Jag vill ha-outfit!

Outfit jag vill haaa!
Har dock bara t-shirten från Cupcake cult. De övriga får jag försöka jaga rätt på! 
 

» Inspiration ♥ Lolita


» Ur min garderob!


» Jobba, jobba, jo-o-bba!

Jag jobbar heeela helgen! Kommer med andra ord vara jättetråkig här på bloggen, börjar jobba runt 11-12 tiden och slutar runt 20.00. Då ska man gå hem, ut med hunden och käka. Så kommer vara zombie då skolan börjar på måndag. OCH jag måste kliva upp 06.00 på måndag. URK! Jag är ingen morgonmänniska alls. Men är det jobb så äre, är det skola så äre. Bara att bita ihop!