» omnomnom.

Något awesome som finns på bland annat ICA - sugrör som ger mjölken smak. Choklad, banan, vanilj och jordgubb fanns hos ICA här och jag köpte en med choklad. MUMS. Riiiiktigt gott. Kostade typ 10 kr för 5 st sugrör. Himla smart grej. Imorgon ska jag testa en annan smak. Har egentligen O'boy hemma men choklad är alltid ett säkert kort när det gäller att testa nya saker. 
 

» awesome musik!

Kan inte påstå att jag är ett fan av Miley och inte heller någon som lyssnar på Snoop särskilt ofta, men den här låten är sjukt bra och den har fastnat som fan.
 
 

» work in progress. again.

Jag fortsätter väl med mina projekt som smått. Bland annat det svarta linnet jag skrev om tidigare. Korset vill inte alls bli ett kors eftersom alla nitar bara lossnar. Blöö. Förbannat envist tyg det där. På baksidan så är det så klart ett dödskalle ansikte. Vad annars. Kämpar på med att försöka fylla skallen med nya idéer och inte minst få till de jag pysslar med. Inte alltid så enkelt kan jag lova er. 
 

» puss.

Idag är jag lite färglös. Svartvitt är sjukt snyggt faktiskt även om jag är mycket för färger så ger det en speciell känsla. Oversize kläder för the win. Jag är så sjukt trött och har haft noll energi att göra något men ändå har jag lyckats genomlida ett möte, några telefonsamtal och fixat lite mer inför höstens rabalder. Kan inte riktigt fatta hur mycket jag studsat omkring de senste åren på olika skolor och utbildningar. Men jag kommer fortsätta läsa teckenspråk och kom dessutom in på jouristutbildningen också. Så teckenspråk och jourist i höst. Har en hel lista med böcker som ska köpas in, blir spännande. Jag har varit så stressad några dagar att jag varit en hemsk människa att umgås med. Min stackars sambo får ut för all min stressrelaterade vrede. Jag är ingen lätt människa. Ibland är jag till och med lite hemsk.
 
 

» skelett i håret.

Tjolahopp. Tisdagar kan vara så sjuuukt tråkiga så jag testade mina skull clips idag för första gången. Rätt snyggt eller hur. Jag är seriöst lite smått besatt av skelett och har varit sedan tonåren. Ett halsband i liknande stil och ev fler hårspännen fast i vitt eller möjligtvis en annan cool färg ligger på HAVE TO HAVE listan just nu. 


» dagens fräcka citat!

 

» Inspiration ♥

 

» awesome musik!


» Yet I Feel that I'm safe in the aim of your gun

Huvudvärk och dåligt med sömn. Varit på möte idag som var riktigt lyckat, handlat och varit ut en vända med vovvarna. Dagarna går fortare och fortare. Snart börjar skolan. Lyssnar på musik, dansar i underkläderna och skriver listor på vad som måste göras. Checka in min Instagram btw.
 
 

» två vovvar.

Vi är hundvakt åt Jossans lilla Nova (Fransk bulldog), visst är hon söööt. En riktig liten gris, haha. En varg och en gris. Nikki har en hundkompis hela veckan ut. En massa bus och lek kommer det bli.
 

» work in progress.

Jag kan inte riktigt bestämma mig för vart saxen ska placeras härnäst. Men det kommer väl hoppa jag. Och ja, den är i typ M eller L och jag är en XS så den sitter inte direkt slimmande, haha. Inte linnet under heller för den delen, lite större storlek då jag tycker det är så sjukt skönt med lite loose-känsla på linnen. För övrigt så kommer det gula linnet från New Yorker och det står ROCK på det. Har tillbringat dagen tillsammans med en löpande tik så vi har sett en massa film medan hon tuggat på sina tuggisar och jag klippt för glatta livet. Är sjukt trött i huvudet. Dessutom är alla nitar onda och vill inte alls fästa på mitt svarta linne (bild kommer) vilket gör mig ledsen i ögat. Blööö. Hann till och med träffa Sofie en vända idag efter att hon jobbat klart för dagen men nu får inte Jappy och Nikki träffas eftersom Nikki löper. Well, dags att krypa ner i sängen.
 
 

» i am live.

Jag är sämst på att uppdatera min blogg, jag vet. Men livet har hunnit ikapp mig lite för mycket och jag har lite för fullt upp med livet. Allt ska ordnas inför hösten, hunden dagdrömmer om is och snö och jag försöker att trolla bort disken med min tankekraft. Det går mindre bra. Eftersom jag är så fruktansvärt kreativ av mig (hoooost) så letade jag rätt på en gammal oversize tisha som jag gömt någonstans lååångt in i garderoben. Och vips så dök ett skelett upp på ryggen. Tadam eller något. Otäcka saker det där. Skelett som bara dyker upp utan förvarning men jag ska erkänna att han är snäll. Är inte alls nöjd med framsidan men det var ju första försöket så det får väl funka ändå. Har bara börjat projekt klippa sönder saker eller vad man ska kalla det, projekt vara kreativ med sex kanske låter bättre. Köpa textilfärg ska jag göra också och försöka komma överens med ett gäng gamla nitar. 
 
 
 
 

» i solskenet.

Det är VARMT.
Väldigt varmt. Mina ögon går i kors och jag hinkar i mig vatten (duktig som jag är). Lyckas glömma av att grädden som stor i kylen INTE är laktosfri så nu sitter jag här och mår som jag förtjänar. Ringt runt en massa idag och varit så otroligt duktig att jag själv gav mig en applåd. Yay me! Det dröjer inte länge nu innan augusti är här. Massor av saker som sker. Sambon fyller år, hunden fyller 1, vi ska på festligheter, skolan börjar....

» slush i solen<3

 

» camo från Nelly!

Nya byxorna från Nelly!
Jag ville ju ha oversize så jag valde ett par S då jag är en XS/S. Lite stora i rumpan men sköna då de är så pass oversize som de är. I love it! Camo in my heart. Väldigt lätta att dra på sig snabbt, sköna att gå i och stryktåliga. 
 
 

» my hair

 
Ja, här kan ni se bilder på vad jag utsatt mitt hår för under åren. Stackars, stackars hår. Jag vet inte om jag fått med bild på alla olika färger jag haft men de flesta skulle jag gissa på. 

» rufsigt ska det vara!

 

» <3

Titta vad jag köpte till mig själv idag på lilla marknaden. Love it!
 
 

» tänkvärt.

 
Jenna Marbles är kanske inte direkt känd för att snacka seriösa grejer utan snarare för att hon är sjukt rolig, MEN den här videon är sjukt bra och viktig! Seriöst. 

» get the style.

 

» dagens fina citat!

 

» Inspiration ♥

 

» före och efter.

Nu har jag haft mina kääära piercingar ett bra tag minsann och japp, dom är mig lika kära som då jag gjorde dem. Funderat på att ta ur dem några gånger men ångrat mig och jag är nog på tok för fäst vid dem för att de ska lämna mig än på ett bra tag.
 
För er som undrar, såååhääär såg jag ut innan jag piercade mig:
 
 
Och såhär blev det sen! Läkstavar i på bilden till vänster. Och ja, jag VET att jag skrev istället med ett L. Istälet, men vafan!
 
 
 

» BAM!

Jag använder färgbomber i mitt hår. En röd och en lila. Den lila har jag till hårtopparna och den röda till resten av håret. Detta är inte hårfärg, man måste redan ha färgat håret för att dessa ska fungera. Om du inte är typ vitblond för då KAN det bli lite skiftningar i håret, dock inget jag har erfarenhet av eftersom jag aldrig varit vitblond. Jag köper mina färgbomber hos Lyko Hair och jag har använt både fire red och purple red. I början hade jag bara purple red, sen skiftade jag mellan dem och nu använder jag bara fire red. Ah, namnen säger väl egentligen allt. FIRE red och PURPLE red.
 
Jag använder mina färgbomber kanske 2 av 3 gånger då jag duschar. Om jag har bråttom, vill ha lite extra färg eller är hos någon och lånar duschen så brukar jag blanda i lite i mitt schampoo. Vill jag ha extra färg, ex om jag ska på fest eller dyl så har jag i både i schampoot och efter att jag sköljt ut schampoot. Det står 3 min på burken men jag brukar ha inpackningen i mitt hår i alla fall 5 min, ibland 10 om jag kan slappa och inte ska iväg någonstans. Har jag som sagt bråttom så lägger jag i färgbomberna i mitt schampoo och låter det sitta i håret typ 3 min medan jag tvättar min kropp. 
 
Fire red ser ut att vara orange på burken, men det är den INTE. Den är röd! En eldig rödfärg som lutar lite åt eldröd (nähä?) men verkligen inte orange.
 

Purple red är lite mer vinröd som du ser men jag kan säga att väl i håret så är det mer skiftningar och om du vill ha en varm eller kall färg. Det är verkligen inte jätteavgörande som vissa kanske tror. 
Den är inte så mörk som den ser ut att vara på grejen jag håller, utan den är snarare så som den är om du kikar på den genomskinliga plastgrejen som sitter på den där saken jag håller i. 
 

» massa massa saker.

Vissa dagar bara rinner förbi, typ.
Jag har varit social med CSN idag samt ringt runt till alla olika skolor jag sökt och försökt få någon klarhet i vart jag hamnar i höst. Kanske borde säga sanningen: försöker komma fram till hur många kloner jag måste göra av mig själv till hösten för att klara av allt. Spännande much. Fikat med Sofia B & lilla Rox, samt åkt runt i Vansbro med insamlingsbössor till Hundar utan hem & Katthemmet tillsammans med Sofie. Himla massa. En jävla massa. Handlat, lagat mat, städat och tagit itu med en hel del pappersarbete på det också. Kvällen är dock inte över än. Så jag hinner nog med lite till innan jag däckar i säng.
 

» awesome musik!

 
The pretty reckless är ett av mina absolut favoritband. Helt otroliga är dom! Listen and love.