» TiPS: Japanskt ska det vara!

Vill du vara både söt och sexig på samma gång? Japanerna är experterna! En skoluniform är väl klassikern. Men också ett måste i garderoben om din blogg heter Hardcore Kandy! Så klart var jag bara tvungen att köpa denna ursöta rosa japanska skoluniform. Rosa och vitt, oskyldigt. Man kan själv välja om man vill ha urringning eller en liten tygbit för så man inte kan se ner på skönheterna. Inuti finns en knapp så man kan själv välja om tygbiten ska vara med eller ej. Måste leta fram mina rosa stay ups eller om jag tar de vita så ska ni få egenfotad bild på outfiten. Dock ingår ej stay ups utan de köper man vid sidan av men finns i stort sett överallt!

» Ur min garderob!


» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Hayley Williams


» Djuren i mitt liv!

Som ni säkerligen vet och förstår så är djuren en stor del av mitt liv. Så jag tänkte - varför inte presentera de djur som finns i mitt liv? Så ni har lite koll helt enkelt. Info om djuret står under bilden! Favorit i repris för er som inte följde min gamla blogg.

Nikki
Vi börjar så klart med mina egna djur! Eller hur? Arctic Howler's Filifjonkan heter hon enligt SKK's hunddata och i stamtavlan. Men hon döptes till Nikita och kallas för Nikki. Hon är född 2012-08-30 så hon är fortfarande ung. Ett blått och ett brunt öga har hon. Det blåa efter pappa Grim och det bruna efter mamma Ylva. Nikki är en renrasig Siberian husky tik, hon är enormt lättlärd och smart. Väldigt lyhörd och arbetsvillig. Vi hoppas att hon vid 10 månaders ålder ska börja tränas i drag och trivas med det som den Husky hon är. Redan nu visar hon intresse för att bli en rikigt grym draghund!

Alvin
Jag köpte Alvin år 2007. Han är född 17/7-07 och kom till mig samma år som jag & min pojkvän träffades. Han tror att han är en hund fast han egentligen är en dvärgvädur. Men att övertala honom att han inte är en hund är inte så lätt alla gånger. Alvin bor kvar hos mina föräldrar och jag delar honom & Eulalia med min mamma. Alvin är otroligt kelig och lätt att hantera. Har aldrig varit elak eller bitit. Man kan vända upp och ner på honom utan att han bryr sig. En väldigt rolig och glad figur som vi skrattat åt måååånga gånger. 
 
Eulalia
Jag köpte loss Eulalia från en kaningård i Småland då hon var för stor för att ställas ut och inte heller gick så bra i aveln då hon endast födde 2 kaninungar varav en dog. En riktig fluffig och söt liten tjej som dock är väldigt blyg och försiktig. Det är jag och mamma som kan hantera henne, övriga är hon lite rädd för. Hon har aldrig någonsin bitit eller dyl utan är snarare rädd än arg. Kryper ihop lite grann och väntar på att monstret ska gå sin väg. Men hon har med åren blivit mer och mer modig. Man måste dock vara väldigt mjuk och försiktig med henne. Klappa lugnt och prata stillsamt. Väldigt lätt att hantera. Klipper klorna på henne själv utan problem, hon finner sig i allt. Bor hemma hos mamma och pappa med Alvin då jag delar kaninerna med min mor.
 
Troy
Troy heter egentligen något längre och snyggre i stamtavlan. Han är renrasig Collie från en kennel i Örebro. Han är runt 8 år gammal nu (troooor jag?) och världens största fluffigaste monster! En nallebjörn helt enkelt. Min äldsta morbror (har tre morbröder) är ägare till Troy. Han brukar vara hemma hos mina föräldrar då morbror och hans fru åker iväg. Är uppväxt med Troy och har lekt och varit med honom sedan han var valp. En otroligt smart kille som vet vad han vill och är väldigt duktig. Men ibland så snor han åt sig lite mat... ingen behöver ju veta om det!
 
Sheila
Jag minns tyvärr inte exakt år men ett sommarlov så lyckades jag tjata till mig att få ta hand om denna tjej som behövde ett nytt hem pga skiljsmässa. Tyvärr kunde vi inte behålla henne men hon bor nu hos en familj i samma kommun som oss och som vi känner ganska så väl. Så när familjen är bortresta så är hon hos mina föräldrar, vi får dessutom hälsa på henne när vi vill. Hon är en Svensk vit älghund, dock har hon aldrig jagat och skulle nog vara den sämsta jakthunden ever. Hon viftar glatt på svansen åt allt! Kaniner, katter, andra hundar, fjärilar... ! Världens absolut snällaste och enklaste hund. Väldigt väluppfostrad och stillsam. Mjuk i sättet och rar på alla sätt och vis.
 
Erox
Min fasters sambo har alltid haft hund och Erox är den hund han har just nu. Erox är en renrasig Gordon setter. Han jagar fågel och är husses högra hand. En glad, bråkig och knasig kille som älskar livet. Ganska så hög med sina 65 cm i manken är han men väldigt snäll. Katter tycker han dock inte om! Så det är på senare år, sedan mammas katt fick somna in, som han fått komma med in till mamma & pappa och även sova där en gång. Erox är släktens clown men han är lika snäll som han är stor! OM du inte är en katt vill säga..
 
Jack
Min ena bästa väns pappa har två hundar varav Jack är den ena. Han är blandis mellan Plotthund och Sv vit älghund. Jack är jakthund och jagar älg. Han är ganska så hög, tror han är ca 55 cm och stark som en oxe. Men väldigt snäll och rar. Har energi för hundra hundar, är energisk och lite impulsiv ibland. Jag tog hand om Jack en vecka förut och planen är att han även ska få träffa Nikki, om dom går ihop så ska Jack få vara hos oss ibland. Han är en riktig snygg grabb!

» TiPS: Deco

Sååååå kawaii! Deco grejer ex chokladbitar, glassar, kaniner och blommor kan göra det mesta till något sött och mumsigt. Ex en tråkig spegel eller ett Iphone skal. Jag är såå sugen på att dekorera min kalender med lite deco grejer. Glassar och chokladbitar vore inte dumt! Skaffa hem lite deco grejer och gör om dina saker till våren. Man kan även ha andra teman, behöver inte vara sött. Dödskallar, nitar och dyl kan också göra dina grejer riktigt coola. Varför inte blanda? Lite nitar, lite choklad...!? Släpp lös din fantasi bara!
 
Muuuums! Vem kan motstå dessa sötsaker..?


» Ur min garderob!


» EHHHHH!!!

Det här är min grimas då random person på internet nyss frågade mig om Huskys tycker om snö. Tystnaden som uppstår... det säger jag bara! Inte för att jag kan allt om alla hundraser, absolut inte. Men jag trodde att Huskys var relativt kända som slädhundar även bland de mindre insatta/intresserade. Och för att klargöra allt: Huskys är polarhundar. Polarhund ÄLSKAR snö! Så svaret är: Ja.

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Cher Lloyd


» Awesome dag!

Världens duktigaste hund har vi! Heelt underbar♥ Men jag antar att ni redan fattat att jag är sjukt stolt över lilltjejen? Hon växer så det knakar. Den här dagen har varit heelt awesome. Besök av mamma & pappa, städat lite i lägenheten, varit ute i skogen med vovvarna & Sofffie. Diskat undan berget av odiskade saker så nu är diskbänken näääästan helt tom. Lyssnat på musik och dansat. Min sambo besökte sin far så jag & Nikki hade lite ensamtid tillsammans. Så vi passade på att träna lite grann. Dessutom så fick hon lite tankenötter idag också och jobba med skallen! Så skönt då träning ger resultat.

Imorgon ska jag göra mindre roliga saker. Åka till tandläkaren och bli av med en förmögenhet, betala hyran och elen, ringa skolan och sen försöka hinna med möte på jobbet också. MEN sen kommer det bli roligt igen! Min lilla fågelunge kommer hit några dagar och leker med oss. Så imorgon blir det nachos! Muuuums.♥


» Ur min garderob! ;)


» Yaaaaaaay! Massa yaaaay!


» TiPS: DM Retro!

Hej hopp!
Ett tips bara! DM Retro har gaaalet många snygga grejer som man bara måste ha i sin garderob. Missa inte deras REA btw! Klicka på bilden för att komma till hemsidan. Jag önskar jag kunde shoppa loss därifrån men någonting lär jag väl förgylla min garderob med. Vi får väl se vad det blir! If I was a rich girl..


» Ur min garderob!


» Inspiration ♥ Lana Del Rey


» Minnen från 2010

 
 
Jag tog studenten 2010. Gick IV ett år och hade en paus i 8an så därför är jag 2 år efter alla andra 89or. Jag gick estetiska programmet med inriktning musikal. Så jag läste musik/sång, dans och teater. Hittade en gammal musikvideo med E-type som är lite rolig. Jag lyssnade asmycket på honom då jag var liten! Tyvärr så hade vi inte värsta festen då jag tog studenten. Jag var sjuk studentveckan så jag låg i säng för att orka med den stora dagen. Sjukt rolig dag var det dock! Sorgligt, men kul. Grät gjorde jag också. Efteråt så åt vi hemma hos mina föräldrar, min familj och några släktingar, vänner & grannar. Åh! Ibland så saknar jag gymnasiet. Hade så sjukt roligt! Det var 3 underbara år. Jag och min Erik blev tillsammans 2007 så vi gick ut samma år (han är 91a) och hade studentmys på kvällen då han kom hem från Stockholm där han pluggade under gymnasiet. Så klart gick vi också på min studentbal! DEN dagen var fantastisk. 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ Pinup!


» Ur min garderob!


» dagens fina citat!


» TV igår med Soffie!

Åh! Jag äääälskar Ghost whisperer! ♥ Igår satt jag & Sofffie och glodde som dårar. Sååå spännande! Vi käkade massor av ostbågar, drack Coca cola, åt choklad och pratade en massa i pauserna. Eftersom Soffie sov här för några nätter sen så ligger det en massa kuddar och två filtar i soffan. Vi gosade ner oss rejält och tyckte synd om varann och oss själva då vi båda två är förkylda. Varsin hund hade vi också i knät. Myspys!
 

» Puuurrrple hair

 
Nästa gång jag färgar håret kanske jag ska ha håret lila? Byta plats kanske? Lila med röda toppar (har ju rött med lila toppar nu). Eller bara lila. Eller kanske lila och svart...?

» Inspiration ♥ Christina Aguilera


» dagens fina citat!


» Ur min garderob!

Asgrym topp som fanns hos Odium Clothing för ett tag sedan, verkar dock inte finnas kvar längre tyvärr. Såå snygg! Leopard är grymt. 

» dagens ännu mera fina citat!


» dagens fina citat!


» Inspiration ♥ HOLLY!


» Ur min garderob!

Bilden högst upp, kläder:
Nattlinne i leopard från H&M, leopard topp från JC, Mötley Crüe tisha, kjol i fejkskinn från Lindex barnavdelning och tröja med My little ponys från Criminal damage. 

Bilderna längst ner, skor:
Skor från Iron Fist, dessa heter Drop dead. Urläckra och sköna skor! Lätta att gå i och sååå snygga.

» Inspiration ♥


» Ta en titt !


» Rest in peace!

Vila i frid Sophie Lancester
Sophie och hennes pojkvän blev attackerade och misshandlade i en park i Bacup i Lancashire, United Kingdom, den 11 augusti i år. Båda två hamnade i koma av den svåra misshandeln efter bl a sparkar mot huvudet. Robert vaknade upp efter 2 veckor, men Sophie dog.
Man har gjort antaganden från polisens sida att parets uppenbara tillhörighet till goth-scenen och deras klädsel skulle ha utlöst attacken från det stora ungdomsgänget som hängde i parken. Parens föräldrar delar den uppfattningen. Fem ungomar mellan 15-17 år har åtalats för mord och grov misshandel med uppsåt att döda. Hittills har flera konserter och klubbkvällar runt om i Storbritannien dedikerats till Sophies minne och en insamling har hållits för att placera en minnesbänk i Whitby. 
 
Jag blir både rädd, förbannad och förtvivlad när jag läser om såna här saker. Hur kan man vara så hatisk?! Man blir ju mörkrädd. Vila i frid Sophie! ALLA människor har rätt att få vara den man är. Klä sig hur man vill, lyssna på den musik man vill, vara den man är. ALLA människor är unika!
 
 
Fantastiska Delain har gjort en låt till hennes minne!
 

» We are the lucky ones!


» TV time!

Igår var Soffie och hennes vovve hemma hos oss. Vi käkade ostbågar, drack Coca cola och hade TV time kväll. Vi är jättedåliga på att kolla på TV men ibland så får vi ryck. Så igår blev det både Mumien - Återkomsten och Geordie Shore två stycken avsnitt. Jag och Soffie satt och garvade hela Geordie Shore avsnitten, men det är rätt underhållande ändå. Älskar Hollys röööda hår!♥
 

» Backpack från Local Heroes

Klicka på bilden för att komma till produkten hos Local Heroes webstore. ÅH! Så grymt snygg, jag vill ha!

» The pink outfit!

Jag har kört på rosa tema under föregående vecka. Rosa t-shirt, rosa tröja och svarta jeans. T-shirten är från H&M och tröjan från Ed hardy. Jeans från JC.

» Lördagar är kärlek!

Idag är det lördag och det betyder MYSPYS. På med mjukisbrallor och oversize t-shirt. Drar på mig täckbyxor och jacka sen då jag går ut med hunden, men inomhus är det myspys deluxe. Varit ute på långpromenad så jag förtjänar extra mys ikväll, tycker jag. Sambon min har lovat att laga mat ikväll så jag kan bara njuta och krama på vovven hela kvällen. Ev kommer min kompis förbi också med sin voffe och kollar film med oss senare ikväll och pratar skit. Lördagar är underbara! Fixat min utväxt nu. Yaaay! Bild på det kommer.
 

» Ur min garderob!

Ännu ett inlägg med temat "Ur min garderob". Drop dead all the way! Jag älskar Drop dead. Deras kläder är så grymma. Väldigt bekväma och snygga också. Join the Drop dead club!

» awesome!

Dagens awesomeness!
Smycken från andra länder. Ex mitt hårspänne från Japan♥ med sötis spindel på. Kronan ligger där för att visa hur stort hårspännet är. 

» Follow me !

Följ mig på Instagram? Klicka på bilden!

» såhär slutar dagen.

Jag är helt slut i kroppen.
Börjar nog gå ner mig lite grann igen är jag rädd, samtidigt som jag är på vippen att bli sjuk. Blä! Men Soffie kom hem till mig idag för att kladda lite i håret (vi ska kladda mer imorgon är det tänkt) och prata skit. Gjorde mig såå mycket gladare. Tur man har vänner! ♥ Och vovven så klart. Min lilla ögonsten. Vad vore jag utan dina andetag? Underbaraste hunden i hela världen är hon, vår lilla tjej.

Nu ska jag försöka sova och imorgon ska jag ringa min psykolog. Har av någon anledning inte fått någon kallelse till nytt möte på aslänge och jag känner att det kanske är tid för det innan det blir lite för mycket i huvudet. Jag har ju inte så stort huvud heller såatteh...
 

» En titt i min garderob

Tänk såhär:
Jag valde att kopiera mitt senaste inlägg i den gamla bloggen, bara för att. *Hehe* En titt i min garderob och lite "såhär stylar jag mig själv"-tips. Jag använder bara tre färger på jeans: Svarta, blåsvarta och mörkgråa. Tycker dock att svarta är enklast då det passar till allt. Ibland så använder jag leggings också och där har jag en hel del olika färger och mönster, men nu på vintern får jag ha jeans då jag inte har några tjockare leggings. 

Om man utgår från svarta jeans så kan man ju kombinera hur man vill! Överdelen vill jag gärna ha lite färg på även om jag gärna använder svarta överdelar också. Ex min grymma topp från Ed hardy! Cupcake cult tishan har har ju också svart bas men den har ju en hel del färg på trycket, även på ryggen då det finns två stycken vingar. Jag tog random tre stycken toppar från garderoben och slängde upp i inlägget. Det är tre av mina favoriter! Bild på alla mina favoriter kommer också så klart. Har en hel del.

Tillsammans med en snygg tröja så är outfiten komplett. Jag brukar titta lite på vilka färger som finns på toppen jag väljer. Har den ex svart bas så är det snyggt med en svart tröja till, är det mycket rosa så passar den rosa Ed hardy tröjan asbra. Det är inte så svårt. Jag går mycket på magkänsla och vad jag känner för att ha på mig. Oavsett om folk rynkar på näsan eller inte. Jag klär mig ju som jag vill och inte som alla andra vill. Eller hur?

Inlägg med hår tips och sånt kommer också. Men en sak i taget! Första inlägget med "En titt i min garderob" och "Såhär stylar jag" , check! Vilken topp skulle du välja till outfiten?

» Lalala..

Då ska jag försöka blogga här istället, kan dock hända att jag återgår till imundefined. Vi får helt enkelt se vad som händer. Kvalitén på headern är sååå dålig, min piercing är suddig och jag ser inte klok ut. Huden ser ju... nej det är bara knas! Får fixa till det där någon dag jag har tid och ork till det.