» awesome musik!

 
Suttit och lyssnat på denna låt om och om igen. Tycker den är så himla bra. 2010 var bandet på Peace & Love dessutom. Man ska då alltid missa allt, *heh*.

» Inspiration ♥

 

» dagens fina citat!

 

» ♥

Fotomodellen Nikki. Min ögonsten! ♥
 
 

» updates.

Jahapp då var det snart kvällen igen då. Jag och sambon har städat lite grann och jag har varit på besök hos mor & far en vända. Gissa vem som bor hemma hos mina föräldrar tills på måndag. Nämligen denna grabb. En pudel grabb vid namn Pompe. Dom är pudelvakt! Pompes matte och husse är i Göteborg för att fixa och hålla på. En jätterar kille.
 
Tog med mig lite böcker hem också så jag har något att göra på kvällarna innan jag ska lägga mig. Var förbi Hemköp också och handlade lite nödvändigheter. Blev dessutom pizza ikväll då varken jag eller sambon pallar att laga mat, *hehe*. Nu ska jag se på lite SVT PLAY och sen gå ut med vovven en vända. Jag lääängtar tills i höst för då kan vi börja dragträna med Nikki. WOHO. Min lilla draghund ska äntligen få bli en draghund for real. Kommer bli såå spännande!
 
 

» oldies but goldies.

Kan ni gissa hur jag såg ut 2011? Den 19/10 togs dessa kort. Och japp, jag var svarthårig då med orange och gröna detaljer. Var ganska så nöjd men jag saknar verkligen mitt röda. Hade funderingar på rött och svart men kunde fan inte låta bli att bli rödtott igen.

 

» TiPS: Snygga skor hos Lindex

 

» love camo.

 

» sötaste & jag.

Jag har flera gånger tänkt att ta med mig kameran på promenad och försöka få en bild eller två på mig & Nikki. Har inte blivit av förän nu. Glömmer hela tiden att ta med mig kameran och inte heller har jag tagit särskilt mycket kort överlag på sistone. Shame on me. Det är inte alltför långt kvar till Augusti då Nikki fyller 1 år. Redan nu har hon påbörjat sin önskelista som består av typ godis. Även sambon fyller ju år då (samma datum!) så då blir det kalas for real. 
 
Och ja, lär fixa utväxten snart och fylla på mitt lila dip dye. Meeen det får bli senare under veckan. 
 
 
 

» Inspiration ♥

 

» busungen<3

Bästa hunden i hela universum. Jag älskar dig mest av allt , min lilla busunge. 

 

» dagens fina citat!

 

» coolaste leggingsen.

Leggings är himla skönt att ha på sig under sommaren. Mina senaste fynd köpte jag för ett bra tag sen men för endast 74 kr med frakten inräknad. Vadå värt? Dessutom riktigt coola. Tradera är verkligen nice. 
 

» TiPS: Vad har jag i håret?

 

» dagens fina citat!

 

» nästan frisk. nästan!

När man fortfarande är förkyld så har man rätt att sitta i myskläder med öron på! Kalas för sambons farfar och marknad står på schemat inför morgondagen. Lördag, kära lördag. Jag ser alltid knasig ut på webcam bilder. Typ som ett monster. Men det bjuder jag på! Man kan inte alltid vara vacker som en modell, *host*. Blev sjuk tisdagen den 4 och jag är fortfarande inte helt frisk. Snuvig och hostig men ingen feber i alla fall. Var länge sen jag var så sjuk som jag var den här gången. Helt utslagen låg man i sängen med hög feber och yrade. Jag såg roliga figurer på väggarna och jag fick en massa gamla barnprograms låtar på hjärnan. Stackars hunden. Stackars sambon. Stackars mig. Stackars världen då jag är sjuk. 
 
 

» dita.

Underbara Dita von Teese har gett ut STRIPTEASE. Tre mini böcker med bilder ifrån tre av hennes mest älskade shower. Vem kan motstå? I nästa liv ska jag se ut som Dita. Utan tvekan. Köp din egna STRIPTEASE utgåva här.
 
 

» Inspiration ♥

 

» rosetter, rosetter, rosetter.

Jag hade en period i mitt liv då jag avskydde rosetter. Kanske för att jag som liten blev påtvingad den ena söta lilla rosetten efter den andra. Jag var ju en så söt liten flicka. Nu har jag dock kommit över det hela och kommit underfund med att rosetter kan vara sjukt snyggt. Särskilt om man vill piffa upp en ganska så enkel outfit. Så jag köpte mig Bow belt från Jane Doe Latex. Vill du själv ha en? Klicka här för att komma till produkten på deras hemsida. Min är i vit och jag älskar den helt ärligt. Kombinera med en klänning, kjol eller vad som helst. Enkelt och snyggt. Kommer troligtvis ha mitt bow belt på kommande bjudning i höst. Vad det gäller får jag inte säga ännu men det kommer bli aaaawesome!
 
 

» liten Nikki.

Jag satt och kikade igenom CD:n med bilder som vi fick från uppfödaren. Massor av härliga bilder på Nikki som valp och på hennes syskon så klart. Vi hade ju inte Nikki då hon var valp men lika söt nu som då är hon. Nog för att det ÄR något med valpar. Och kattungar och kaninungar... ja alla barn är ju bedårande!
 

» sjuk.

Ber om ursäkt att jag varit helt off och säkerligen kommer vara tråkig ett tag till, men jag har legat sjuk i feber. Nu är febern borta I think men har fortfarande ont i halsen och rejäl snuva. Så jag lever på varmt te med honung i och soppa. Mer än så får jag typ inte i mig just nu. Blää.
 

» dagens fina citat!


» Inspiration ♥


» värme, skratt och tårar.

Har varit några riktigt varma dagar nu då man kunnat gå omkring i linne och shorts. Idag kom dock mygg. Massor av mygg. Och dom älskar mitt blod. Så klart. Hatar myggor. Hatar hatar hatar. Usch! Bort dem med allihopa. Suttit och glott på glada program idag eftersom jag själv varit så oerhört ledsen och förbannad. Ringde pappa som var ute med hunden så han kunde inte prata så länge, så jag ringde mamma istället och storbölade. Grät och grät och grät. Ibland så är det så himla skönt att få göra det. Gråta så mycket att man inte kan få fram ett enda ord. Och veta att någon faktiskt lyssnar och bryr sig. 
 
Varit ute på kvällspromenad med Sofie & Jappy så dagen fick ändå avslutas med lite skratt och prat. Det behövdes det också. Imorgon ska jag kanske träffa Sofia lite innan jag drar iväg för att hjälpa Malin. Kanske blir lite myspys imorgon kväll med sambo och vovve också, på söndag ska jag på möte och sen hoppas jag att Mima & Alex kommer i helgen också som dom pratat om. 
 
I sommar kommer Elin på besök och då ska hon, jag, Samantha och Sofie ut på rövarstråt. Ha kuddkrig iförda endast underkläder och allt sånt där. Vad annars? 
 

» sköna stunder.

Vi var och badade med hundarna, jag & Sofie häromdagen. Och jag kunde inte motstå att tjuvfota Sofies hund Jappy där han stod och beundrade världen. Eller ja, snarare - spanade efter fåglar. Så himla fin hund. Vi hittade ett ställe med grillplats, jättefin stor brygga och ganska så grunt vatten. Dit ska vi åka fler gånger helt klart. Att sitta på bryggan, se ut över sjön, skratta åt knäppa vovvar som busar och bara prata är bland det bästa man kan göra den här tiden på året. Samla ihop sig själv lite. 
 

» så alla som kommer på besök vet om det..

Nikki och jag satt upp skylt vid dörren idag! Vi ska köpa två till skyltar hade vi tänkt, en med bara text på och en med liten text och en bild på Nikki. Just nu har vi ingen skrivare så vi fick vänta med den skylten och det fanns dåligt med roliga texter också, enligt butiken så skulle det snart komma in flera dock. Viktigt att alla vet om vad som finns i vårt hushåll. Under skylten så står ju våra namn, mitt och sambons, och Nikki har varit smått upprörd över att hon inte funnits med någonstans. Hade så klart varit roligast med en bild på Nikki men den får duga så länge. Oavsett så vet ju folk att en Siberian husky bor här och det får Nikki nöja sig med så länge.