» fredag.

Hemma från skolan och är sjuk. USCH. Så himla tråkigt att vara sjuk. Ska äta glass, se på TV och kramas med vovven heeela kvällen. Dessutom har jag fått en blåsa på min tunga också. Otroligt bra avslut på veckan. Eller inte. Nåväl, min tungpiercing härdade mig så jag ska väl inte klaga. Igår klippte vi klorna på lilltjejen också och hon var sååå duktig. Framsteg! Nikki gillar inte alls att få sina klor klippta men igår så låg hon snällt på golvet och lät mig klippa klo efter klo medan Erik låg och kliade henne på magen. Efteråt så fick hon naturligtvis både godis och beröm. 
 
Åkte med Sofffie till ICA också, så vi hann snacka lite innan hon skulle hemåt. Uppdatera varann kring vad som hänt sen vi sågs senast. På tisdag ska jag träffa Jess & Sofia B igen. Vi ska till Vansbrobladet och sätta in annons angående vår loppis. WOHO! Klassträff också samma dag på kvällen som loppisen är så jag hoppas att jag har en snäll pappa som vill skjutsa mig dit en stund så jag får umgås med klasskompisarna efter att loppisen är slut. Fullt ös.
 
Känner mig så tömd på energi just nu så jag får nog gå och lägga mig i soffan en stund. Ska snart ut med busungen igen. Puss & kram på er alla.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo