» värme, skratt och tårar.

Har varit några riktigt varma dagar nu då man kunnat gå omkring i linne och shorts. Idag kom dock mygg. Massor av mygg. Och dom älskar mitt blod. Så klart. Hatar myggor. Hatar hatar hatar. Usch! Bort dem med allihopa. Suttit och glott på glada program idag eftersom jag själv varit så oerhört ledsen och förbannad. Ringde pappa som var ute med hunden så han kunde inte prata så länge, så jag ringde mamma istället och storbölade. Grät och grät och grät. Ibland så är det så himla skönt att få göra det. Gråta så mycket att man inte kan få fram ett enda ord. Och veta att någon faktiskt lyssnar och bryr sig. 
 
Varit ute på kvällspromenad med Sofie & Jappy så dagen fick ändå avslutas med lite skratt och prat. Det behövdes det också. Imorgon ska jag kanske träffa Sofia lite innan jag drar iväg för att hjälpa Malin. Kanske blir lite myspys imorgon kväll med sambo och vovve också, på söndag ska jag på möte och sen hoppas jag att Mima & Alex kommer i helgen också som dom pratat om. 
 
I sommar kommer Elin på besök och då ska hon, jag, Samantha och Sofie ut på rövarstråt. Ha kuddkrig iförda endast underkläder och allt sånt där. Vad annars? 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo