» Rest in peace!

Vila i frid Sophie Lancester
Sophie och hennes pojkvän blev attackerade och misshandlade i en park i Bacup i Lancashire, United Kingdom, den 11 augusti i år. Båda två hamnade i koma av den svåra misshandeln efter bl a sparkar mot huvudet. Robert vaknade upp efter 2 veckor, men Sophie dog.
Man har gjort antaganden från polisens sida att parets uppenbara tillhörighet till goth-scenen och deras klädsel skulle ha utlöst attacken från det stora ungdomsgänget som hängde i parken. Parens föräldrar delar den uppfattningen. Fem ungomar mellan 15-17 år har åtalats för mord och grov misshandel med uppsåt att döda. Hittills har flera konserter och klubbkvällar runt om i Storbritannien dedikerats till Sophies minne och en insamling har hållits för att placera en minnesbänk i Whitby. 
 
Jag blir både rädd, förbannad och förtvivlad när jag läser om såna här saker. Hur kan man vara så hatisk?! Man blir ju mörkrädd. Vila i frid Sophie! ALLA människor har rätt att få vara den man är. Klä sig hur man vill, lyssna på den musik man vill, vara den man är. ALLA människor är unika!
 
 
Fantastiska Delain har gjort en låt till hennes minne!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo