» funny facts.

 
... jag fick veta att jag är laktosintolerant då jag gick i 6an! Undersöktes pga att jag mådde illa nästan jämt, hade ont i magen och var uppblåst. Jag drack O'boy jätteofta och då kom det fram att jag inte tål mjölk.
...jag älskade russin som barn! Missbrukade typ russin. Men jag åt dem bara om de var i en röd förpackning. Så när tillverkarna bytte förpackning så fick mamma plocka ur dem och lägga allihopa i en gammal förpackning för att jag skulle äta. Nu avskyr jag dock russin. Blööö.
...jag praktiserade hos Munters Lantbruk då jag gick i typ 2an. Så hela lågstadiet var jag helt övertygad om att jag skulle bli lantbrukare och ha 200 kor. Blev inte så.
...jag är adopterad och då har man ett sånt där coolt papper som det står all info om en. Typ hårfärg, vart man kommer ifrån, om ens föräldrar är kända eller okända, vikt vid födsel osv och på mitt papper står det EYE COLOR: BLACK. Hur coolt?
...när jag gick i 6an ville jag tatuera en häst. När jag gick i 8an ville jag tatuera en dödskalle och ett spöke.
...jag har velat ha hund sedan jag kunde krypa. Jag drömde om en Japansk spets fram tills att jag gick i 7an.
....mitt öra vid ögonbrynet är från en piercing jag hade. Jag piercade mig då jag var 16 och hade då en ring i ögonbrynet.
....har ett födelsemärke på mitt högra ben.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo