» I mitten av veckan.. redan!

Jag försöker skapa stordåd! Eller kanske inte. Jag somnade i soffan tillsammans med min kompis hund som var här medan hon jobbade. Nallebjörn♥ Nikki blir så fort varm så vill man mysa med henne så får man ligga på golvet. Fast på morgonen och innan vi lägger oss så kan hon hoppa upp i sängen och mysa en stund, men sen hoppar hon ner igen. Inte lätt att vara polarhund nu då våren börjar smyga sig på. Då kommer värmen och polarhundar föredrar ju snö och kyla framför sommar och sol.

Nikki tycker fortfarande att selen tar för lång tid på sig och att stå stilla är ju sååå tråkigt. Allt ska gå snabbt, fort, nu, direkt! Men hon lär sig snabbt. Selen på och så får man ju komma ut. Varit ute och sprungit två vändor med henne idag och jävlar vilka fina steg hon har. Hon flyger ju fram. Blir lite avis. En annan ser ut som en blandras mellan gås, anka och kobent människa alt fyllo då man springer. Särskilt i snö och på is. Medan hon flyger fram som om hon seriöst hade vingar. Kommer bli sååå underbart och spännande då vi kan börja dragträna henne. Vilken styrka dom har i benen och kroppen draghundarna. Helt otroligt!
 
Pratat om rättväsen idag i skolan och lite politiksnack också. Det är så intressant med rättskunskap men det är också ganska så invecklat ibland och man får verkligen tänka. Men det är väldigt bra att veta också vilka rättigheter och skyldigheter man har som medborgare och människa. Vad lagen säger helt enkelt. Jag hoppas vi hinner få hem Nikkis namnbricka denna vecka också. Valde mellan ett svart hundben med stenar på och ett blankt hjärta med stenar på. Ville ta hjärtat då hon är mitt hjärta men benet hade bättre storlek och texten blev mer tydlig. Sen tror jag att sambon min skulle röstat på benet istället för hjärtat. Min kompis har beställt en ny namnbricka till sin hund - också ett ben fast inte i svart. Hon beställde också en till Jacken så folk kan ringa om han skulle springa bort. Han är ju världens snällaste och goaste kille men folk är så rädda då han är så pass stor som han är och han har ju så galet mycket energi att han blir överväldigad då man tar ut honom på promenad och lek. Men som sagt, han är världens snällaste hund!
 
Skulle försöka ta kort på mitt linne (jag hade svarta jeans på mig i skolan idag, inga mjukisar!) men två hundar skulle hela tiden stå i vägen. Busfrön! Så himla mysiga men när man ska försöka ta kort så önskar man att dom kunde vara mindre "heeej vad gööör du". 

Eriks pappa sa till oss förut, "Huskys är trogna sina ledare men de är inte dumma. Den hoppar inte in i elden om du ber den om det men hoppar du in så följer den garanterat efter dig." Och ja, jag är rätt säker på att Nikki skulle följa efter mig om jag hoppade in i en eld (vore dock extremt jävla dumt att göra det, inte minst för att jag skulle få brännskador som skulle förstöra mitt vackra ansikte. *pffft*) och Jappy skulle väl hoppa efter Soffie. Men det är så himla fint med hundar. När dom fått förtroende för en, tillit, kärlek och ser en som sin ledare så följer de en till slutet. Trogna som dom är. Åh ja, jag älskar att ha hund!♥
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo