» mitt i veckan.

Igår var jag hos tandläkaren. Hon suckade och stönade surt över mina piercingar och min hårfärg. Men mina tänder mår tydligen bra och det är väl viktigast under ett tandläkarbesök ändå. Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektion nummer två ska dra igång. Hade jättetråkigt igår kväll så jag lekte lite med min kamera. Well, har man en halvdassig digitalkamera och sin egen fantasi som enda hjälpreda så blir det kanske inte de bästa alla gånger MEN lite roligt är det ju ändå. Har lite fotoidéer som jag hoppas ska förverkligas inom kort. Yaaay! Jag är ganska så pigg idag faktist. Otroligt nog fast jag sovit dåligt. Som vanligt så är sängen som allra skönast då man ska kliva upp. Fick i alla fall medlidande av min vovve (min sambo sov så klart) som tog med mig ut på en kort promenad så jag fick vakna till lite grann innan frukost. 
 
Ikväll har jag lovat hunden myskväll då sambon ska sitta framför datorn och nörda hela kvällen lång. Ligga och pussa på vovven en onsdagskväll är inte helt fel kan jag lova. Hon är som en liten nallebjörn. Nog för att hon växer så det knakar så liten nalle är hon kanske inte längre. Igår träffade hon min morbrors Collie hane Troy. Det gick bara bra. Sååå glad. Hon skötte sig så duktigt lilltjejen. 


Petra
27 Mars, 2013 - 10:29 / BLOGG: http://fogelholm.blogg.se

Vad klaga hon på håret för? :O
Fin bild! :D

Svar: Hon sa något om att "det förstör ju ditt hår så pass att du kanske blir skallig tidigare än om du inte färgat det".
Tack tack ^^
Sofia Skoglund


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo