» nu är det påsklov.

Käkat påskmat hos mor&far tills jag mådde illa, så blev inte så mycket sötsaker efteråt. Tänderna tackar för det. Glott på TV och druckit cappuccino med Daim smak. Ganska så alldaglig lördag med andra ord. Tyvärr hinner jag inte träffa Milla eftersom hon åker på måndag. Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa en gammal vän som jag inte sett på år och dag och på måndag kommer min kusin från Norge för att hälsa på & fira sin födelsedag. Japp, hon ÄR född den 1 april! Hoppas ni inte blir alltför lurade på måndag mina vänner. Håll utkik säger jag bara, folk kan vara riktigt knasiga och påhitta. Hennes dotter var leka med dockor-åldern när jag såg henne senast och nu är ungen 13 år!! Det är sååå galet. Får nästan lite åldersnoja själv. Men bara nästan.
 
När isen försvunnit så är det dags att börja komma ut i joggingskorna och springa lite. Just nu är det för halt. Dessutom måste jag köpa rejäla joggingskor också. Jag & Sofie ska ut med vovvarna och springa hade vi tänkt. Blir spännande! Jag kanske ska jobba lite under påsklovet, ska söka sommarjobb och förhoppningsvis på intervju inför ett sommarjobb. Hoppas, hoppas! 
 
Cicci, en väninna som jag gick tillsammans med i högstadiet, kom förbi en kväll och vi satt & snackade. BARA i 5 timmar. Kändes dock som typ 10 min bara. Tiden rann iväg som vanligt. Just nu så är jag jättetråkig på bloggen, jag veet. Vad vill ni att jag ska blogga om? 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo