» roliga grejer.

Vilka bloggar jag följer!
Jag följer mina kompisars bloggar, bland annat Petras. Sen följer jag Johannas blogg, Addies, Kick Back Pack gänget (mest Vira, Keela och Moa) och sen tror jag inte det är någon mer..., hm.
 
Vad som inspirerar mig!
Massor av saker och massor av människor.
 
Hur ofta jag sminkar mig!
Jag sminkar mig om jag ska fota mig själv typ (alt om någon annan fotar mig) eller på maskerad. Men aldrig till vardags längre. Delvis så är det ren och skär lathet!
 
Mina favorit filmer!
Jag älskar Tim Burton, jag är i grunden dansare så dansfilmer som Step up, Honey, Stomp the yard, Dirty dancing gillar jag också. Mycket beror lite på humör också. Men Eight below är också grym men sorglig som fan. Japanska filmer<3 som Min Granne Totoro och Spirited Away. Disney kommer jag alltid att älska också. Coraline är också bra.  
 
Vad jag lyssnar på för musik!
Jag blandar men mest rock typ. 
 
Hur jag träffade min pojkvän/sambo.
Jag kände honom egentligen sen jättelänge sen då han är bror till en av mina barndomsvänner. Hans yngsta storasyster och jag red på samma ridskola som små. Vi började umgås mycket i högstadiet också då vi hade samma intressen. Efter att det tagit slut med mitt ex innan Erik så började vi snacka lite mer (vi pratade lite grann under tiden jag var med mitt ex också men inte så ofta) och vi bestämde oss för att träffas och se en film tillsammans. Och på den vägen är det. Den 24 november 2007 var det.
 
Vilka affärer jag går till först när jag är på Kupolen i Borlänge.
New Yorker! Men jag går även till sportaffärerna, Gina Tricot, Glitter, JC och lite sånt. Kommer knappt ihåg vilka affärer som finns där. Beror lite på vem jag är med också. Är jag med mina föräldrar så måste det gå fort för dom vill hem typ direkt. Åker jag med min kompis så går vi igenom typ varje affär. Även dom vi inte alls gillar något hos men bara för att det är så kul att flumma runt och kolla på saker. 
 
Varför jag valt att gå teckenspråk och dövblindstolkutbildning!
Det är bara en känsla jag har. Att jag borde göra det och att det är "jag". Jag trivs enormt bra på skolan och i klassen. Kunde inte haft det bättre. Jag vill bli tolk också och jobba som det i framtiden.
 
Varför hunden heter Nikki, om det är efter Nikki Sixx.
Många kanske tror det men det är det inte. När vi köpte Nikki så var hon redan döpt till det, eller ja Nikita. Så hon lyssnade till Nikki. Hade jag själv valt namn så vet jag inte vad hunden hetat. Men har av någon orsak fastnat för namnet Nila så kanske Nila då.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo