» söndag igen.

Imorgon så är det en ny vecka.
Ny vecka, nya möjligheter, nya bekymmer...

Varit fruktansvärt arg och besviken på en del människor som jag trodde var mina vänner men som bevisligen inte alls är det. Så nu är dessa människor raderade på alla sätt och vis ur mitt liv. Både genom internet och i den riktiga världen. Sorgligen men sant.

Tyvärr bråkat lite med en del vänner också men nu har vi pratat ut och allting är bra mellan oss. Jag är glad att jag har vänner jag kan bråka med men sen bli sams med. Människor som kämpar lite för vänskapen och inte bara snackar skit & drar så fort det blir något tjafs. Det mesta vi bråkade om var dessutom missförstånd och jag är glad att det är över nu och vi har lämnat allt bakom oss.

Varit lite halvsjuk i helgen också. Mått illa och känt mig krasslig. Men det verkar som om jag slipper bli sängliggande... än i alla fall. Går tydligen lite sjukdomar på skolan igen och det är mansfall i klassen. Blä. Hoppas man slipper bli sjuk!

Snaaart är det påsklov. Då kommer Milla hem och hälsar på, hon jobbar o bor nu mera i Skåne så sällan man ser henne. Sen ska vi förhoppningsvis hälsa på Nikkis uppfödare och då också träffa Nikkis kusin. Hon & kusin Arrak kunde verkligen vara tvillingar så det kommer bli jättespännande! Igår träffade Nikki på tre nya hundpolare också. En gigantisk Leonberger och två tikar. Tror en av dem har Labbe i sig och en är Gordon setter.

Mamma kom förbi med lite matrester från gårdagen så ikväll slipper vi laga så mycket middag. Vi behöver bara göra ris och värma på maten vi fått. WOHO! Såå skönt. Pappas mat är mums. Har dessutom köpt godis så ikväll blir det myspys i soffan med vovve, sambo och förhoppningsvis en bra film.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo